Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu akivel jártam, de szakitottam vele, . Amit egy hét után megbántam mert rájöttem, h nagyon szeretem (persze elötte is szerettem, ). De azóta van bnője, vissza akarom kapni mert nem tudok élni nélüle. Mit tegyek? Hogy szerezzem vissza?
14
hát..köszi a tippet*-*
14vagy.. feletsd el és keress mást. ha ilyenér kidobtad valószínűleg nem is szereted, és valószínűleg ő se szeret téged, ha egyből van másik nője.
5év múlva rájössz mekkora baromság az egész
Templar te szégyelld magad, amiért a haver hugijának az ágyában recsizel!
Egyébként hatalmas lehetett a szerelem, ha 1 hét alatt pótolt.
hát igazad van..hallgatok rátok és keresek mást,csak az a baj h szeretem..de tudom h szeretett mert mondta,éreztem is csak már énis elviselhetetlen lettem,mert kva ideges voltam.
köszi a tanácsokat:)
ilyenkor nem kellett volna a többiek véleményével foglalkozni...:/
én is ezt tettem, mondjuuk nem éppen a suli menőjével vagyok együtt, de egy menő helybéli sráccal...és már suli ideje alatt is együtt voltunk, amikor is az osztálytársaim tanórákon az ő nevét mondogatták, kérdeztek róla órán...szal eléggé érdekes helyzet volt, de azóta együtt vagyunk és nagyoon szeretem...:)
szal a lényeg az hogy magadnak élj, ne másoknak...ezt már elrontottad, de ezt sosem árt tudni!
14Ł
tudom h szeretett mert mondta =))
azért pótolt egy hét alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!