Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha vissza akarom hódítani az ex barátnőmet?
Figyelt kérdés
Nem rég pár hete szakítottunk és én még mindig szeretem őt de nem tom hogy vissza szerezhetem-e..szal de nem tom:(2009. jún. 9. 19:02
2/6 A kérdező kommentje:
a lány..
2009. jún. 9. 19:04
3/6 anonim válasza:
akkor azért volt mert nem érzett irántad már semmit.!!
4/6 anonim válasza:
Hagyj időt magatoknak...gondolkodj, hogy érdemes-e stb...Ha úgy döntesz, hogy igen, akkor olyan utat válassz, amiből nem jön rá egyértelműen, hogy mit szeretnél...Így ha nem akarja akkor nem lesz neked ciki, ha viszont akarja, annál érdekesebb leszel neki! Nálunk 1év kellett hozzá :)
20L
5/6 anonim válasza:
Háát nem tudjuk a konkrét okokat, vagy te sem tudod? úgy könnyebb lene tanácsot adni neked. Esetleg oknélkül szakított? olyan meg nincs...
6/6 anonim válasza:
Ismerkedj más lányokkal, ez csökkenti a fájdalmadat.
Nem mellesleg, az exbarátnőd szemében is növeli az értékedet, ha azt tapasztalja, hogy máris van nőd, és még akár vissza is jöhet hozzád, bár ennek kicsi az esélye.
Egy szakításnak általában megvan az okat, a "visszahódítás" ritka jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!