Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézek ki? (kép) Lányok véleménye érdekel, elsősorban!
Figyelt kérdés
Érdekelne mi a véleményetek rólam 18 éves fiú vagyok Kecskemétről!
Helyes vagyok?
2012. márc. 11. 21:21
41/52 anonim válasza:
kínai pasi lesz belőled felzselézett hajjal?:D
42/52 anonim válasza:
mert mit hittél mit zselézek, a hónaljszőrzetem?
43/52 anonim válasza:
igen, és jim carrey ha nem... én már csak ilyen vagyok
45/52 anonim válasza:
Hát gyerekek,ha nektek tetszik,csináljátok,de azt elárulom,hogy nincs nő a földön,akinek ez bejönne.Rosszul lennék,ha megsimogatnám a buksiját és a haja kemény lenne .......
46/52 anonim válasza:
szerintem a 2. és a 3. kép jó :) nem vagy az esetem,nem azért mert ronda lennél csak szimplán nem az ilyen fazonok jönnek be ;)
egyébként tényleg felejts el a zselét, a 2. és 3. képen lévő hajad sokkal jobban áll, de akár hosszabbat is kipróbálhatsz, hogy hogy állna ;)
47/52 anonim válasza:
Szerintem helyes gyerek vagy. Nagyon tetszik a szád, olyan érzéki. A zselés képed viszont nekem sem jött be, meg a rajolás XDXD de jól van ez gondolom a személyiségedhez tartozik, úgyhogy nem szóltam semmit.
Jim Carreynek meg köszi! Jót nevettem XD
49/52 anonim válasza:
nekem bejössz, már ahol még 2 fiúval vagy ott olyan, mindha c*gány lennél..:D
50/52 anonim válasza:
sztem helyes vagy (L)(L)(L) L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!