Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mit néztek elsősorb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit néztek elsősorban egy pasin, hogy tetszik e nektek?

Figyelt kérdés
Mik azok a lépcsők, amiken végigmentek, és levonjátok a következtetéseket?
2012. jan. 29. 14:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%
Jól néz-e ki? Ha nem, felejtős. Ha igen, összejönnek vele, amíg nem találnak még jóképűbbet.
2012. jan. 29. 14:45
 2/23 anonim ***** válasza:
57%
Én nem nézek meg rajta semmit.Én a belső értékeket nézem és úgy döntöm el hogy tetszik-e.
2012. jan. 29. 14:45
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem valami olyan vonzott a páromban ami kézzel foghatatlan. Most el tudnám mondani h mi tetszik rajta de akkr nem azt néztem. Megláttam és egy pillanatra megállt a szivem
2012. jan. 29. 14:48
 4/23 anonim ***** válasza:
95%
A haját.Mivel szeretem a hosszú hajat.Aztán az arcát.Szemeit.Majd a testalkatot.
2012. jan. 29. 14:49
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Testét, stílusát, testbeszédét, arcát. Ált. nem a járókelő arcát bámulom, de ha a szemem sarkából meglátok valami nekem szimpi megjelenést elsuhanni, akkor nézek fel :)
2012. jan. 29. 14:51
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát nyilván először az, amit látok, mert a szemmel messziről is fel lehet mérni. Aztán az, amit hallok, a hangja. Aztán az, amit érzek, az illata. És végül az, ami eljut a tudatomig- a gondolatai.

Addig nem érdemes következtetéseket levonni, viszont ha valaki csak messziről kacsingat, nyilván nem fogom megismerni. És lehet bármilyen rossz benyomás elsőre, az utolsó lépcsővel nagyon sok minden überelhető.

2012. jan. 29. 14:52
 7/23 anonim ***** válasza:
90%
Arc ,szemek , FOGAK , MOSOLY, KEZEK, TEST, FENÉK és ezek öszképe csak az a baj hogy nekem saját ideálom van szőke haj kék szemek édes angyali mosoly fehér csillogó fogak és sportos test puha kezek kerek feszes fenék na pont ilyen a barátom is =)
2012. jan. 29. 14:52
 8/23 SoundscapeToArdor ***** válasza:
Arc, testalkat. A haj majdnem mindegy, csak ne legyen kopasz vagy vörös. (Bár vannak kivételek. Na nem a kopasz alól.) Aztán jön az, hogy hogy érzem magam a közelében, és a viselkedése.
2012. jan. 29. 15:13
 9/23 anonim ***** válasza:
arcvonását, kezét, tartását, meg h mennyire magabiztosan mozog
2012. jan. 29. 15:30
 10/23 anonim ***** válasza:
Arc, szem, kezek, fenék, combok, de pl. mindig megnézem a cipőjét is egy pasinak, abból sok mindenre lehet következtetni...
2012. jan. 29. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!