Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit néztek elsősorban egy pasin, hogy tetszik e nektek?
Figyelt kérdés
Mik azok a lépcsők, amiken végigmentek, és levonjátok a következtetéseket?2012. jan. 29. 14:44
1/23 anonim válasza:
Jól néz-e ki? Ha nem, felejtős. Ha igen, összejönnek vele, amíg nem találnak még jóképűbbet.
2/23 anonim válasza:
Én nem nézek meg rajta semmit.Én a belső értékeket nézem és úgy döntöm el hogy tetszik-e.
3/23 anonim válasza:
Hát engem valami olyan vonzott a páromban ami kézzel foghatatlan. Most el tudnám mondani h mi tetszik rajta de akkr nem azt néztem. Megláttam és egy pillanatra megállt a szivem
4/23 anonim válasza:
A haját.Mivel szeretem a hosszú hajat.Aztán az arcát.Szemeit.Majd a testalkatot.
5/23 anonim válasza:
Testét, stílusát, testbeszédét, arcát. Ált. nem a járókelő arcát bámulom, de ha a szemem sarkából meglátok valami nekem szimpi megjelenést elsuhanni, akkor nézek fel :)
6/23 anonim válasza:
Hát nyilván először az, amit látok, mert a szemmel messziről is fel lehet mérni. Aztán az, amit hallok, a hangja. Aztán az, amit érzek, az illata. És végül az, ami eljut a tudatomig- a gondolatai.
Addig nem érdemes következtetéseket levonni, viszont ha valaki csak messziről kacsingat, nyilván nem fogom megismerni. És lehet bármilyen rossz benyomás elsőre, az utolsó lépcsővel nagyon sok minden überelhető.
7/23 anonim válasza:
Arc ,szemek , FOGAK , MOSOLY, KEZEK, TEST, FENÉK és ezek öszképe csak az a baj hogy nekem saját ideálom van szőke haj kék szemek édes angyali mosoly fehér csillogó fogak és sportos test puha kezek kerek feszes fenék na pont ilyen a barátom is =)
8/23 SoundscapeToArdor válasza:
Arc, testalkat. A haj majdnem mindegy, csak ne legyen kopasz vagy vörös. (Bár vannak kivételek. Na nem a kopasz alól.) Aztán jön az, hogy hogy érzem magam a közelében, és a viselkedése.
9/23 anonim válasza:
arcvonását, kezét, tartását, meg h mennyire magabiztosan mozog
10/23 anonim válasza:
Arc, szem, kezek, fenék, combok, de pl. mindig megnézem a cipőjét is egy pasinak, abból sok mindenre lehet következtetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!