Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A kevésbé nagyszájú, értelmes, kedves, érzelmes, hűséges fiúk bejönnek nektek?
soha nem volt még barátnőm,azon a bizonyos barátzónán senki sem engedett át eddig,pedig a kérdésben minden illik rám,kicsit önbizalomhiányos vagyok az lehet a gáz vagy nemtom mi...amugy a külsőmmel sem lehet gond mert egyfolytában azt hallom h a twillightbol jacobnak a hasonmása vagyok (igen,megnéztem a twillightot,igazi hős vagyok de ez sem volt elég a barátzóna átlépéséhez)
20/F
amugy itt mindenki pont a két végletet írja le:
1. amit te is írtál
2. köcsög nagyképű bunkó
nekem személy szerint egyik se jön be.
ha azokhoz amiket leírtál még hozzá jön az h vicces, szórakoztató és érdekes akk bejönnél nekem.
sztem a hűség minden lánynál alap kivéve a kis partipics@knál...
igen. de én először a szemet ésvagy az arcot nézem.-- lehetsz akármilyen érzelmes.. nekem a szem nagyon fontos :)
de amit te leírtál, hogy érzelmes meg kevésbé nagyszájú..először a szerencsétlen emberekre asszociálok.. akiket mindenki kerül..
Na én is ilyen srác vagyok, ráadásul ez megspékelve kellő önbizalomhiánnyal. Pedig semmi okom az önbizalomhiányra, ez kiskoromból maradt meg, amikor egy ifjúsági klubba jrtam egy barátommal (óvodában, és alsó tagozatban). Ez a fiú tök normális volt, de amint belépett ebbe a zónába, azonnal a többiek oldalára állt, és én lettem az egyetlen célpont a világon...
Úgy mint a többiek, én is azt mondom, hogy olyan lány alig van, akinek tetszik egy ilyen fiú... =(
Nekem igen ja és legyen még humora is!:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!