Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! A kevésbé nagyszájú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A kevésbé nagyszájú, értelmes, kedves, érzelmes, hűséges fiúk bejönnek nektek?

Figyelt kérdés

2012. márc. 9. 16:18
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:

soha nem volt még barátnőm,azon a bizonyos barátzónán senki sem engedett át eddig,pedig a kérdésben minden illik rám,kicsit önbizalomhiányos vagyok az lehet a gáz vagy nemtom mi...amugy a külsőmmel sem lehet gond mert egyfolytában azt hallom h a twillightbol jacobnak a hasonmása vagyok (igen,megnéztem a twillightot,igazi hős vagyok de ez sem volt elég a barátzóna átlépéséhez)

20/F

2012. márc. 16. 17:52
 32/40 anonim ***** válasza:
41%
Hát az otthon ülő, anyuci-pici-fia stílus tényleg nem jön be, legalábbis nekem biztos nem... Legyen magabiztos, férfias, egy leheletnyit veszélyes,de legyen úriember,legyen kedves, hűséges és vigyázzon rám... értitek kb mire gondolok? ne legyen az a kigyúrt f*@szkalap,de legyen valami "rossz" kisugárzása, ésközben legyen rendes pali
2012. márc. 21. 22:00
 33/40 anonim ***** válasza:
Nekem igen és nem csak a szám jár :)
2012. ápr. 4. 23:05
 34/40 anonim ***** válasza:

amugy itt mindenki pont a két végletet írja le:

1. amit te is írtál

2. köcsög nagyképű bunkó

nekem személy szerint egyik se jön be.

ha azokhoz amiket leírtál még hozzá jön az h vicces, szórakoztató és érdekes akk bejönnél nekem.

sztem a hűség minden lánynál alap kivéve a kis partipics@knál...

2012. ápr. 4. 23:18
 35/40 anonim ***** válasza:

igen. de én először a szemet ésvagy az arcot nézem.-- lehetsz akármilyen érzelmes.. nekem a szem nagyon fontos :)

de amit te leírtál, hogy érzelmes meg kevésbé nagyszájú..először a szerencsétlen emberekre asszociálok.. akiket mindenki kerül..

2012. ápr. 4. 23:35
 36/40 anonim ***** válasza:
Hogyne jönne be nekik, ezért nem szaladgál annyi kevésbé nagyszájú, értelmes, kedves, érzelmes, hűséges fiú az utcák, a rossz fiúk meg sírnak hogy az összes csajt lecsapják a kezükről.
2012. máj. 2. 16:01
 37/40 anonim válasza:
Ha nem gyenge és ki tud álni magáért akkor igen
2012. máj. 2. 16:31
 38/40 anonim ***** válasza:

Na én is ilyen srác vagyok, ráadásul ez megspékelve kellő önbizalomhiánnyal. Pedig semmi okom az önbizalomhiányra, ez kiskoromból maradt meg, amikor egy ifjúsági klubba jrtam egy barátommal (óvodában, és alsó tagozatban). Ez a fiú tök normális volt, de amint belépett ebbe a zónába, azonnal a többiek oldalára állt, és én lettem az egyetlen célpont a világon...

Úgy mint a többiek, én is azt mondom, hogy olyan lány alig van, akinek tetszik egy ilyen fiú... =(

2012. máj. 2. 16:32
 39/40 anonim ***** válasza:
én pont az ilyen típusú fiúkat szeretem! és nem azért, mert csak mondom, hanem így is van!
2012. máj. 2. 16:51
 40/40 anonim ***** válasza:

Nekem igen ja és legyen még humora is!:)

14/L

2012. máj. 2. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!