Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! A kevésbé nagyszájú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A kevésbé nagyszájú, értelmes, kedves, érzelmes, hűséges fiúk bejönnek nektek?

Figyelt kérdés

2012. márc. 9. 16:18
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
97%
Pont ezek ellenkezőjét kedvelik. Szar nekünk, de ez van.
2012. márc. 9. 16:19
 2/40 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen egyetértek az előzővel :).És az a legrosszab hogy a legtöbb elmondása szerint még nem is vagyok olyan kva ronda.. Mára ha akarsz vmi lenne vedd át az SP stílust :)
2012. márc. 9. 16:21
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

Hali

Sajnos nekem is igazat kell adnom az első kettőnek :(

2012. márc. 9. 16:26
 4/40 anonim ***** válasza:
78%
Ne a csajokat kérdezd, mert úgy is azt mondják, hogy ez az álmuk. Közben meg leesik a bugyijuk a kigyúrt BMW-stől. Inkább nézd meg, milyen tipusú férfiak a sikeresek a csajoknál. Többre mész ezzel a módszerrel, ha az igazságot keresed.
2012. márc. 9. 16:30
 5/40 anonim ***** válasza:
85%
Jaj, pontosan tudjuk, hogy a lányok mit fognak írni, és pontosan tudjuk az igazságot is. A kérdést feleslegesnek tartom az előbb felsorolt okok miatt.
2012. márc. 9. 16:47
 6/40 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, ha korrektek akarunk lenni, akkor azt mondjuk, hogy ez a típusú magatartás csak nagyonn kevés nőnek a populáció kevesebb mint 10%-nak jön be. A maradék a nagypofájú hülyegyerekekre és taplókra bukik, akik aztán pofátlanul átverik és megcsalják őket, eztán a drága hölgyek jönnek a minden pasi disznó című örökérvényű monológgal.
2012. márc. 9. 17:36
 7/40 anonim válasza:
100%
Sok ilyen lány van,de vannak kivételek, akik pont egy ilyen srácot keresnek.
2012. márc. 9. 17:44
 8/40 A kérdező kommentje:
Igen, ezért nem volt még sosem barátnőm, mert jó fiú vagyok.
2012. márc. 9. 17:51
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Birom, hogy én vagyok az első hozzászóló, elmondom a lényeget, de nem vagyok felpontozva, csak azok akik utánam írtak és egyetértenek azzal, amit mondok. Ilyen is csak velem történhet meg...
2012. márc. 9. 17:56
 10/40 anonim ***** válasza:
81%

Igen is nekem bejönnek az érzelmes, hűséges, kedves pasik!! És nem azért mondom, hanem tényleg így van!

Sőt azt szinte el is várom, hogy a pasim szeresse a cuki plüssállatokat :) ugyanis én plüssállat gyűjtő vagyok :)

Szerencsére nekem pont ilyen a Párom :))))

Volt bunkó barátom, aki inkább drága holmikat vett nekem, pedig én egy 200 Ft-os plüssállatkának jobban örültem volna, mert romantikusabb :)

Sajnos tudom én is lány létemre, hogy nagyon kevesen vagyunk ilyen lányok és engem is elszomorít, mert több kedves, jószívű srác barátom nem talál barátnőt pont emiatt, mert a csajok a külsőre, a pénzre hajtanak, hogy tudjanak menőzni :S tiszta gáz már :S

22/L

2012. márc. 9. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!