Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! A kevésbé nagyszájú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A kevésbé nagyszájú, értelmes, kedves, érzelmes, hűséges fiúk bejönnek nektek?

Figyelt kérdés

2012. márc. 9. 16:18
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
51%

hát kedves kérdező..őszinte legyek, én nemrégiben épp egy ilyen fiúnak adtam esélyt, gondoltam ő biztos nem olyan mint a "többi", ő teljesen más..

találkozgattunk, jól éreztük magunkat, tetszett ahogy bánt velem, éreztem az a bizonyos összhangot is, aminek ilyenkor lennie kell.

ezzel csak az volt a baj, hogy én teljesen abban a tudatban voltam, h szeret engem, vagy ha nem is szeret, csak akkor kedvel, meg szeret velem lenni, csak hogy mint kiderült ez nem így volt.

azt hittem, hogy tudtában vagyok a női megérzéseimnek, és az ítélőképességem is a helyén van, csak koppantam egy nagyot, miután kiderült h nem így van.

a fiú áradozott, meg mondta, hogy mindig is ilyen lányt/barátnőt szeretett volna. (azt hiszem ez egy lánynak nem kell magyarázni hogy sokat jelent, ha ilyet mondanak.)

és teljesen ilyen volt, mint amit leírtál. kedves, aranyos, hűséges, monogám kapcsolatai voltak mindig. elmesélte azt is, hogy hogy átvágta a volt barátnője. megsajnáltam szegényt. minden nagyon szép volt, egyszer csak bejelenti, hogy nem akar semmi komolyabbat, és hogy "ne erőltessük".

ennyit arról, hogy az ilyen fiúk mennyire kedvesek és teljesen tudatában vannak abban, hogy mit csinálnak és mit akarnak. sztem életemben nem csalódtam még ekkorát, mint ebben a "kedves, aranyos" fiúban. ennyi a hozzáfűznivalóm.

bocs ha hosszúra sikeredett.

2012. márc. 9. 19:11
 12/40 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos osztom az első kommentet.

Nekünk nem jár annyi lány, mint azoknak akiknek nagy a szájuk:)

Én ezt nem is bánom, ráérek, majd jön valaki akinek én kellek :D

2012. márc. 9. 23:13
 13/40 A kérdező kommentje:

ma 19:11

Egy emberben csalódtál és emiatt már mindenki mást elutasítasz, aki ilyen.

Én eddig mindig csak az elutasítást kaptam, úgyhogy már kedvem sincs próbálkozni, mert minek is?!

Akinek bejöttem az meg 2525km-re él tőlem. NIncs szerencsém.

2012. márc. 9. 23:21
 14/40 anonim válasza:
Nekem sem volt még barátom, tény nem vagyok az a bulizós típus,de nem ülök mindig itthon, eddig akivel találkoztam mindegyik olyan bunkó volt, elment az egésztől a kedvem.Írjátok, hogy milyenek a mai lányok, (amivel egyetértek,azért vannak kivételek)hát a fiuk se különbek, én még egy normálissal is alig találkoztam.
2012. márc. 10. 10:45
 15/40 Llcccp válasza:
100%
Nem szabad lesni a kivánságukat, soha ne kérd ki a tanácsát, ha neki volt igaza akkor se kérj bocsánatot, és bunkonak kell velük lenni egy bizonyos szinten( nem szabad tulzásba sem vinni). Az aranyközéputat kell járnod, ha nem akarod elvesziteni. Nekem szerencsére bejött....
2012. márc. 10. 15:34
 16/40 anonim ***** válasza:
75%

Már egy ideje olyan embereknél próbálkozok, akikről mások azt mondják, hogy kockák vagy stréberek. DE! Nagyon elegem van már abból, hogy én nyitok feléjük, de ők vagy lesz@rják a fejem, vagy észre sem veszik, vagy hülyének néznek és a haverjaikkal kiröhögnek (igen van ilyen, nem csak lányban)...kezd elegem lenni. Utána meg panaszkodnak, hogy "jaaaj soha nem lesz barátnőm".

Itt nem arra kell gondolni, hogy nyomulok, mert ez nem igaz. De próbálom tudtukra adni, hogy most már léphetnének, de nem...

Mindig azt hittem, hogy a csendesebb emberek normálisabbak...tévedtem. A legtöbb annyira vágyik az elismerésre, hogy valaki észrevegye őt, hogy az már szánalmas...és a legtöbb el is van szállva az eszétől.

Viszont ha netalántán isznak, egyből elkezdenek nyomulni, akkor viszont levakarni nem lehet őket.

Azt mondják nem vagyok se csúnya, se buta. Nem vagyok egy magamutogató, nagyszájú lány. Bulizni szoktam járni de soha nem érdekeltek a pénzes emberek, én kényelmetlenül érzem magam mellettük. És miért keresnék bunkó, nagyszájú embereket. Nem akarok én rosszat magamnak....De persze tudom, velem van a gond.

Tudod, ha találnék egy kevésbé nagyszájú, értelmes, szerény, kedves, érzelmes, hűséges fiút, összetenném a két kezem.

2012. márc. 10. 17:20
 17/40 anonim válasza:
89%

Előző:

amit a végén leírtál, én pont ilyen vagyok, teheted is össze a kezed :)

2012. márc. 10. 18:17
 18/40 anonim válasza:
100%
Nekem bejönnek az olyanok, és általában mindenkinek kell adnom egy esélyt:)
2012. márc. 11. 10:25
 19/40 anonim válasza:
100%
Nagyon helyes!
2012. márc. 11. 11:27
 20/40 chello4623 válasza:
Attól függ ki hol él....és ki h tanítsa meg a barátnőjét...akármilyen lányt le lehet venni a lábáról csak a srác kicsit legyen rámenős és legyen egy kis humor érzéke is és találja fel magát a lánnyal szemben, mert az a lány is hús vér ember és ezért lazán kel vele venni a dolgokat
2012. márc. 11. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!