Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz manapsgá rendes lányokat találni, ennyire kevés lenne a hűséges, megértő, párját szeretni tudó, értelmes lány?
Nagyon nagyon tudnék szeretni, de sajnos nem tehetem meg, mert nincs olyan lány, aki ezt megérdemelné vagy viszonozná. Pedig egy ölelésnek is nagyon tudnék örülni már.
22/F
Mintha csak én kérdezném. :) Nagyrészt azért, mert otthon ülnek gondolom.
20/N
ismerkedés és kitartás!
nekem összejött =) 18/f
Kitartás!
Köszönöm a válaszokat!
Nem vagyok szent persze, de még így inkább rendes fiúkhoz tartozom sajnos pechemre, mert azt tapasztaltam, hogy ez a típus nem nyerő a mai lányoknál.
Nincs valam inagy önbecsülésem, tehát nem vagyok az a beképzelt, nagyképű, nagydumás fiú típus, talán ezért sem vagyok elég népszerű és kelendő.
Igaz kezdeményezés is csak neten megy és pechemre többnyire az ország másik végében élő lányokkal futok össze, a táv megöl mindent, mert nem állok anyagilag jól sem a szüleim.
A lányok többségéhez ilyen tulajdonságokkal túl jó vagy.
Ne add fel a reményt, biztos van a közeledben olyan lány, aki értékel téged, csak még nem találkoztál vele.
Lehet, hogy holnap pont vele találkozol össze az utcán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!