Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A kevésbé nagyszájú, értelmes, kedves,
érzelmes, hűséges fiúk bejönnek nektek?
21/40 anonim válasza:
az a baj, hogy ha össze is jön egy csaj egy normális sráccal akkor nem fogja bírni, csak hónapokig, mert "unalmas"
ezt már jó párszor megkaptam én is, azért mert nem ugatok mindenkinek meg ilyenek...
az elején örülnek a lányok, hogy húú de jó, egy rendes srác, de ők igazából másra vágynak.
(persze nem vagyok unalmas, nem azért mondták, hanem azért mert nem vagyok olyan pörgős, meg kötekedő stb...:)
2012. márc. 12. 10:23
22/40 anonim válasza:
Szerintem az ilyen pasik minden NORMÁLIS lánynak bejönnek. Akinek nem jön be, hogy ilyen vagy, olyan lányt ne is akarj magadnak! Azok a felszínes ribik! Nem hozzád valók... Örülj, hogy nincs dolgod velük!
2012. márc. 13. 09:39
Kedves előző, de ezek szerint 10 lányból 9 felszínes ribi.
2012. márc. 13. 10:07
24/40 anonim válasza:
Sajnos igen! :( Ha én egy fiatal srác lennék, aki épp egy lányt akar találni magának, hát sírva fakadnék. Hálát adok az égnek, hogy nem vagyok tinédzser fiú! De mondjuk azért is, hogy nem vagyok tinilány, mert szerintem fordítva is ugyanez a helyzet. Sajnos ilyen világban élünk... Egy felszínes, erkölcstelen sz*r világban.
2012. márc. 13. 10:17
25/40 anonim válasza:
A baratno nem fog az oledbe hullani, mint a mesekben, valamennyire meg kell dolgozz erte. Ismerkedj, legyel nyitott es oszinte! 20 csaj utan majd jon a 21-ik, aki nem 40 evesen akar 'normalis' kapcsolatot, meg nem etet okorsegekkel, hogy legyunk csak baratok... :D Majd vele lesz valami es probaltok boldogok lenni ami vagy sikerul vagy nem. A kapcsolatokhoz baromi sok kompromisszum kell es bizony mind a ket feltol. Ha valamelyik nem tud egy-ket dolgot elfogadni a masikban, akkor meg fog romlani a dolog, aztan lehet megint keresgelni... Nekem szerencsem van, (bar meg csak 2 eve vagyunk egyutt a bnommel) elfogadjuk egymas hibait vagy kozosen probalunk rajtuk javitani.
Ui.: Ha egy csaj azt mondja, hogy talan, az 90%-ban nem-et jelent! Ne legy azonnal szerelmes minden csajba, aki tetszik, csak szorongani fogsz miatta.
2012. márc. 13. 11:01
Nagyon érdekes a kérdés. Fontos személyiség fejlődésbeli dolgokra hívhatja fel a figyelmet.
Egy igazán erős és vonzó férfi KEDVES, amikor párkapcsolatba kezd ez az érett férfi, akkor HŰSÉGES, és ami még inkább alap, hogy érzelmeit ki tudja fejezni, az érzelmi intelligenciája és a szociális érzéke is jó. Nagy száj minek, egy ép és csinos nőben nem csak ez kelt vonzalmat, biztonság érzetet meg főleg.
Fiatalon én is azt láttam (20 évesek és az alatt), hogy a nagyszájú taplók jártak és feküdtek le a legjobb csajokkal. Kivétel akkor is volt, de elképesztően ritka a 20 év alatti érett férfi, érdemes a példájukat követni, ha van a közelünkben egy...
2012. márc. 13. 11:04
27/40 darma7 válasza:
Minden attol függ hogy, és elégszer vannak e meg...va.Ha ez megvan,akkor lehetsz bunko,paraszt,alkolosta,mindegy.Amint szerintük dond van, azonnal keresnek maguknak másik ....t.Sosem szabad kimutatni érzéseket,max éreztetni és hazudozni h.röhögjenek.Persze ha lé is van,azis egy nagy visszatarto erö. Szoval ugy egyébként lesz..ják a kedves "szerelmes"pasit ha nem megy rá rendesen.Ettöl érzik magukat nönek.
2012. márc. 14. 11:00
28/40 anonim válasza:
Igen, csak általában azok full rondák :S
2012. márc. 14. 19:22
29/40 anonim válasza:
Pár ilyen srác bepróbálkozott nálam, mindet nagyon kedveltem, de nem mind jött be. Hiába kedves meg minden, ha valamilyen okból nem tudok hozzá vonzódni. Nem tudom az okát, csak érzem, hogy nem menne. Amúgy jelenleg egy ilyen sráccal járok 3 éve és szinte minden nap megköszönöm, hogy van nekem :) mondjuk vannak ellentétek, mert abszolút nem bulizós én pedig azért szeretek, de rendes, mert néha elvisz és azt is hagyná, hogy egyedül menjek el :) oh és még valami, az összes kedves srácnak üzenem, aki nem talál magának barátnőt, hogy a végén biztos sikerülni fog a dolog, a nők álma (a legtöbbé) egy szép család hűséges és megértő férjjel :)
2012. márc. 16. 09:12
Ezért kell átb@szni a hülye ku®vákat és még ha érzelmes is vagy jól pofánb@szni, aztán feltenni a kérdést. Te tényleg ezt akarod? Ha rendesen oda kúЯtál, akkor biztos nemet mond, ha meg utána is azt akarta akkor úgy meg kell b@szni, h kettérepedjen a pi¢sája. Aztán dobni kell. Komolyra fordítva a szót, maradj olyan amilyen vagy, ha nem vagy nagyszályú stb. stb. stb. iszonyat sokáig fog tartani míg találsz valakit mert kevés a normális csaj, de beérik a türelem gyümölcse. Én kamuztam a csajoknak hogy olyannak lássanak amilyennek látni akartak, aztán mikor kiéltem magam, az igazi énemet mutattam a számomra igazinak.
2012. márc. 16. 14:08
Kapcsolódó kérdések: