Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! Ti egy lányon az arcát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ti egy lányon az arcát az alakját vagy a személyiségét figyelitek leginkább?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 21:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

1. arc, amikor csak meglátom és nem ismerem (+alkat)

2. személyiség, amikor elkezdek vele ismerkedni

2012. márc. 7. 22:15
 12/19 anonim ***** válasza:
arc,személyiség,alak az utólsó amire nézek.nekem már az elég ha egy kicsit szép.Felőlem lehet egy lány nagyon szép ha nem tetszik nekem a "szelleme"
2012. márc. 7. 22:20
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszi mégegyszer a válaszokat és úgy gondoltam, hogy ha már ismered vagy már találkoztatok,tehát nem először látod.
2012. márc. 7. 22:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Nálam ott kezdődik egy potenciális barátnő, hogy eltudjak vele beszélgetni, tehát mindenképpen előbb a személyiség! de ha csak úgy, akkor az a sorrend, ahogy te írtad Kedves Kérdező!
2012. márc. 7. 22:52
 15/19 anonim ***** válasza:
Elsőként az arc, aztán a kéz és a hátsó, a személyiségét csak azután miután váltottam vele pár szót.
2012. márc. 7. 23:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Először az arcát figyelem, aztán az alakját, viszont az, h össze akarok-e jönni vele, a személyiségén múlik leginkább.
2012. márc. 8. 08:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Fene se tudja, mindent.
2012. márc. 8. 09:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Ebben a sorrendben nézem:Arcát, alakját, személyiségét.Az alakjánál is csak annyit hogy ne legyen kövérke, mert azon nem tudom túltenni magam.
2012. márc. 8. 16:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Először mindenképp alakot nézem meg. Ha esetleg szép az arca, vagy nagyon tetszik a személyisége nem kell jó alaknak lenni úgy is simán bejön. Mondjuk felőlem lehet majdnem deszka is a csaj, csak a dagadtak nem jönnek be.
2012. márc. 11. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!