Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti egy lányon az arcát az alakját vagy a személyiségét figyelitek leginkább?
Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 21:36
1/19 anonim válasza:
Kisugárzás, arc, fenék, mell. Így nézek meg egy nőt.
5/19 anonim válasza:
Ápolt legyen, legyen átlagos, de a személyisége a lehető legjobb.
6/19 93Mumus válasza:
Szem, arc, test, személyiség. A kisugárzásán könnyen lehet változtatni :P
7/19 anonim válasza:
Nyilván először ha meglátok egy nőt a külsejét veszem észre,csak később ismerem meg a személyiségét.
Szóval első az arc második az alak.
8/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D
2012. márc. 7. 21:42
9/19 anonim válasza:
Kisugárzás, arc, fenék, mell és ha van lehetőségem szívesen megismerkedem vele. :)
10/19 anonim válasza:
Én amit nézek: Arc száj mell(csak ha túl nagy akkor nézek más lányt közepes illetve kicsi fan vagyok) Azt is nézem,hogy lehessen vele beszélgetni ne legyen túl alacsony hozzám képest.ÉS én személyiséget elsősorban ha az megfelel alakot de ha az alakja 10% ig jó és személyisége 40-50% akkor inkább viszlát neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!