Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány személyiségét megszerettem, akkor összejöjjek vele? 17/f
Hűha igényesen öltözködik. Hmmm... ez egy komoly probléma, szerintem jöjjetek össze, és utána vedd rá, hogy öltözködjön úgy, mint a korodbeli "tinik*rvák", mert az menő és egyéniséget fejez ki.
Ha csak ezért hezitálsz akkor valami baj van a készülékeddel. Mégis mit akarsz kirakati babát, vagy barátnőt?
Nőj fel mielőtt kapcsolatba kezdesz valakivel, az sosem árt.
Szerintem azért nem árt, ha úgy tetszik valaki, ahogy van. Nem akarok senkit se megváltoztatni.
Mondjuk az is lehet, hogy barátként szeretem... sose voltam szerelmes, fogalmam sincs mit kéne érezni előtte.
"Úgy öltözködik, mint egy 20 körüli igényes nő"
Ezt mégis hogy érted??? Részleteznéd?
Na így már mindjárt más:)
Akkor gondolom picit ódivatú, vagy koravén az öltözködése. Hát ha ez téged nagyon zavar akkor inkább hagyd. Ha már az elején zavar akkor később, ha esetleg lesz más is ami zavar benne, akkor ez mégjobban fog. De amúgy milyen? Mert általában oka van, ha valaki így öltözködik, ez személyiségében is le szokott jönni. Ott nem látszik meg? Vagy az nem zavar? Személyiségének része ez, vagy inkább csak egyfajta hóbort ez a stílus nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!