Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány személyiségét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány személyiségét megszerettem, akkor összejöjjek vele? 17/f

Figyelt kérdés
Nagyon aranyos, kedves lány, sőt még szép is. Csak a stílusa nem tetszik. Az öltözködése, nem igazán olyan ami tetszene és ez zavaró számomra. Úgy öltözködik, mint egy 20 körüli igényes nő. Ettől valahogy nem tudok eltekinteni, pedig tudom, hogy nem ez a fontos.
2011. jan. 3. 16:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben voltam nemrég. Találkoztam egy pasival akinek tetszettem, kezdeményezett, randiztunk. Először tetszett, aztán rájöttem zavar benne vmi amit megtudtam róla. Először úgy voltam vele ahogy te is írtad h még pár randi aztán majd eldöntöm. Csak közben ő küldött pár olyan üzenetet amiből az jött le h ő ezt sokkalta komolyabban gondolja nálam. Ennek hatására én magamba néztem és ráeszméltem, hogy nem tudom elképzelni magam mellette hosszútávon akárhogy igyekszem, és mégcsak nem is vonzódom hozzá, ami sztem elengedhetetlen egy jó kapcsolathoz. Szal rájöttem hogy nem kell ide több randi, ha már most tudom h nekem ő nem kell, és részemről nincs semmilyen romantikus érzelem irányába. Úgyhogy nem vártam, hanem megmondtam h most fejezzük be, mert én nem akarom megbántani és ebből az lesz.

De te tudod mit csinálsz. Csak sztem elgondolkodtató h ha 2 randi után ennyire zavar h milyen akkor később se fog kevésbé.

2011. jan. 5. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!