Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is így megy ez a dolog szakítás után?
Együtt vagyok egy fiúval kb 2 hete. Nála is aludtam már 2-szer de nem feküdtünk le. Kb 2 hónapja szakított a volt barátnőjével, és 2 évig voltak együtt.
Nekem még nem volt ilyen hosszú kapcsolatom és nem tudom hogy megy ez. Tök jól elvagyunk meg minden, de pl utcán nem fogja meg a kezemet meg nem nagyon mászkálunk el sehova..csak átmegyek hozzá. Amivel nincs is baj mert 7-ig dolgozik. Náluk meg nagyon rendes mindig ölelget, puszilgat, szeretget.
De néha rájön ilyen rossz hangulat az ex-e miatt, néha amikor ott vagyok bevillannak képek vagy épp helyzetek róla. Heti egyszer felhívja a csaj telefonon és beszélnek. Meg irkál neki a lány hogy "ő volt élete szerelme" blabls..
Ezt próbáltam vele megbeszélni de ő nem akar róla.
Olyan mintha szégyelne vagy nem tudom :/ de csak kint, bent tök jó fej. Kérdeztem tőle hogy nem akar visszamenni a lányhoz? Ő: nem mert már nagyon nem ment nekik..csak nagyon nehéz tovább lépnie..és nagyon szeretethiányos is a gyerek mert nem él a szüleivel.
lehet hogy így van én nem tudom.
hát 2 hónap alatt 2 éves kapcsolatot nehezen hever ki az ember! majd az idő és te elfelejteted vele! hagyj időt neki hogy le ülepedjen!
de amúgy hogy jöttetek össze?
írt nekem levelet hogy tetszek neki és hogy nincs e kedvem megismerni.
ő kezdeményezett meg az elején is folyton kérdezte hogy tetszik e nekem..biztosan..stb azért látom rajta hogy erőlködik.
csak nekem olyan fura az egész de mondom nem volt ilyen hosszú kapcsolatom még ezért nem is tudhatom.
de ha így van akkor elfogadom ezt..hátha az idő megoldja
21, 21 évesek.
milyen gyerek? :) nincs senkinek sem gyereke...
ja tudom már a fiúra gondoltam..egyedül él albérletben és azért szeretethiányos.
nekem pl 3 éves kapcsolat után több mint fél évig nem néztem nőre.. nah de utána... :DDD
Lényeg: Idő kell hogy valakiből kimenjenek azok a bizonyos emlékek.Le kell foglalni az illetőt.. teljesen mindegy hogy mivel.. csak ne unatkozzon.. haverok..buli..fanta.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!