Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony, vékony fiúk tényleg a legkevésbé kelendők a fiúk között?
ma 15:27
Igen, részben igazad van, de másrészt nekünk elég csak egy lányt megtalálni a sok felszínes emberen kívül vannak még rendese lányok még ha kevesen is.
Egyébként meg te sem jönnél össze olyan lánnyal, aki nem vonz legalább egy kicsit külsőre, ezt felesleges tagadnod.
EGyébként meg mit érek azzal, hogy otthon ülök és nem teszek semmit azért, hogy barátnőm lehessen, attól nem lesz jobb, ha feladom és befordulok vagy öngyilkosságot követek el stb.
Inkább keresek, mert, aki keres az talál!
^^^tegyük fel találsz egy nőt magad mellé, akiben megbízol szereted tiszteled stb. A nőd mindig tudni fogja, hogy Te ( de ezt mondhatom a saját nevemben is) alacsonyabb vagy, mint a többi férfi, és előbb utóbb beadja a derekát és megcsal egy sokkal magasabbal.
Amúgy ha nem vagy csóró akkor sztem nincs miért paráznod. A nőknek jó a szaglásuk, jobb mint a férfiaké, ezért megérzik a pénz szagát :).
Csak most nézd meg hány Nő mondta azt, hogy adna esélyt??
kb 20-ból 1 vagy 2. Most ezt az 1 vagy 2-őt megtalálni és
MEGTARTANI nem könnyű feladat. Szóval igen a legkevésbé
kelendőbbek vagyunk. Én elfogadtam ez van. 25 f 172 cm.
Akkor elmondanám az én esetemet, hogy lássátok nem minden nő annyira önző,pénzéhes mint ahogy azt sok férfi gondolja.
Öt éve voltam együtt az előző párommal aki 190 cm, kisportolt testalkatú férfi volt. Aztán megismerkedtem egy sráccal...rögtön egy hullámhosszon voltunk, úgy beszélgettünk el vadidegenként két órát, h fel sem tűnt! Akkor még nem gondoltam semmi komolyra mivelpárkapcsolatban éltem és külsőre sem volt kimondottan az esetem, alacsony volt...mindössze 165 cm,nálam 2 cm-el alacsonyabb. Bevallom ez volt a főprobléma eleinte, furcsa volt rá néznem a barátom után. Aztán egyre többet beszélgettünk és egyre kevésbé érdekelt az, h alacsony. Fél év után már azon kaptam magam, hogy megőrülök érte és ha ez a pasi nem lesz az enyém kikészülök. És nem...nem a pénztárcája szépítette meg. Tehát feldobtam egy 5 és fél éves kapcsolatot egy magas sráccal egy alacsony srácért. Semmi sem lehetetlen, és nem is én vagyok az egyetlen ilyen lány szóval ismerkedj nyugodtan, legyél magabiztos,határozott, humoros, rettentő fontos a kisugárzás, ez minden nőt le tud venni a lábáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!