Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gyúrjam ki magam? EGy nagyon vékony, alacsony fiú vagyok és kíváncsi vagyok a véleményetekre.22/F
Mindenképpen.
Én is most kezdek el újra biciglizni, meg gyúrni és sz@rok mindenkire, bevetek bármit, hogy tökéletes testem legyen.
Te tudod, hogy jobban éreznéd e magad, ha mozognál, de valószínűleg igen, szóval hajrááá! :)
19L
EGyszer le 12 évesezett egy nő és ez azóta is fáj nagyon, azért utasított el, mert ilyen vékony és alacsony vagyok. :(
Nem tehetek róla, genetika plusz gyors anyagcsere eredménye ez a testalkat.
Csak kemény munka árán sikerülhetne talán felgyúrnom magam, de még ez is kétséges.
nálam is ez a helyzet,csak én 189 cm vagyok. :)
Gyurj szerinte!
20F
ma 13:58
na akkor gyúrunk együtt vazze?! :D
http://www.youtube.com/watch?v=hFgZZE_2WhA&list=LLXfUG8grclO..
a P90X-el sikerülhet, nézd meg a vidit és hidd hogy sikerül! Küzdjünk! én jövőévbe kezdem. Újévi fogadalom: sportolnifogok és szétgyúrom magam, így lesz bnőm is!
F18
ma 15:14
én is veled tartok, januártól kezdem is :)
nagyon szép eredmény, amit a videóban látható férfi elért, remélem nekünk is sikerül és a kemény munka meghozza a gyümölcsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!