Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az alacsony, vékony fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony, vékony fiúk tényleg a legkevésbé kelendők a fiúk között?

Figyelt kérdés
Én is csak 165cm magasra nőttem és sajnos úgy tapasztalom, hogy nem vagyok valami esélyes, ezért nem is merek kezdeményezni, mert azt látom, hogy az alacsonyabb lányok is magas fiúkkal járnak.
2012. jan. 29. 23:05
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
14%

Az alacsony, vékony srácok tényleg nem valami férfiasak.

Azért 170 centinek illik lenni.

2012. jan. 30. 10:13
 22/38 anonim ***** válasza:
60%

Ez nem felszínesség, vagy külsőséges dolog...

Ti, alacsony, vékony fiúk összejönnétek egy 190 centis 120 kilós tényleg ronda csajjal? Teszem azt belsőre tökéletes. Nem? Na miért nem? Olyan felszínesek vagytok, nektek csak a dögös bombázók kellenek, nagy csöcsökkel meg minden...

Kb ez ugyanez.

Nem várhatjátok el, hogy valaki vonzónak lásson olyasmit, amit nem tart annak, csak azért mert ti hisztiztek, hogy "deénolyanjópasivagyokmiértnemkelleksenkinek?".

2012. jan. 30. 11:07
 23/38 anonim ***** válasza:
31%
11:07 Én speciel külsőtől függetlenül bárkivel összejönnék, de hiába, mert aki nem néz ki jól, az a csúnya lányoknak se kell.
2012. jan. 30. 11:19
 24/38 anonim ***** válasza:
56%

23-asnak

igen, ez igaz, aki nem jó csaj, annak is vannak igényei, ezért nem fog összejönni egy csúnya pasival

ez a világ rendje

a csúnya lány hamarabb elkel, mint a csúnya férfi

2012. jan. 30. 12:38
 25/38 A kérdező kommentje:

ma 12:38

az nem is kifejezés!

valamelyik nap egy túlsúlyos, szemüveges, arcra sem szép lánnyal egy buszon voltam és mondtam is, hogy szegény lány ő sem kell biztos egy fiúnak sem, erre amikor nem sokkal előttem szállt le hát nem egy vékony, magas, jóképű pasi várta a buszmegállóban :D

eszem megáll én meg tök normális, egészséges, sportos fiatalamberként itt vagyok már 22 éve egyedül

szép világ, mondhatom!

2012. jan. 30. 17:26
 26/38 anonim ***** válasza:
56%

22 éve?? Jó, hogy nem már párral születtél!

Nem szeretem ezeket a nagy szavakat. Mondjad inkább azt, hogy 22 éves vagy, és még mindig nincs párod, ugyanis ez az igazság.

2012. jan. 30. 18:47
 27/38 anonim ***** válasza:
91%
Ezt dobta a gép. de Te szerintem minden nap kiírod ezeket a kérdéseket. Nincs esélyed/ünk. ÉN 172 cm vagyok, egy autó baleset miatt tört el az egyik gerinc-csigályom, még 14 éves koromban. Hátulról belénk hajtott egy Apuci BMW-s kisfia. De ez nem ide tartozik. Szóval megmaradtam és nem bénultam le, de nem is nőttem tovább utána egy centit sem. Hidd el nem fogsz kellemi senkinek sem én sem kellek. Sajnos emellett még elég szegények is vagyunk, ami szintén nem egy előnyös tulajdonság ezeknél a pénzéhes magyar "nőknél". Ha lesz pénzed, vagy gazdag vagy akkor nem kell görcsölnöd, mert akkor még 175 cm-es modell alkatú lányok is fognak udvarolni neked. Ez a ValóVilág sajnos. Azzal nem lesz jobb ha mindennap kiírod ugyanezeket a kérdéseket. Törődj bele, és azon töprengj hogyan tudsz pénz szerezni. Hidd el jobban megéri, mint fölöslegesen ezeken a magasság-fasiszta nőkön rágódni.
2012. febr. 1. 12:15
 28/38 anonim ***** válasza:
40%

utolsónak teljesen igaza van, a magasság egy adottság, amin nem tudsz változtatni

tanulni, pénzt keresni, világot látni, értelmes emberré fejlődni viszont tudsz

és ezek hosszú távon sokat számítanak párkeresésnél is

egy nő ahogy öregszik, hamar beszűkülnek a lehetőségei

egy férfi számára még 30 felett is van élet

tanulj, szerezz pénzt, egzisztenciát és ne marcangold magad a magasságod miatt

és keress külföldi nőt, mert a magyar nő egy olyan állatfaj, ami sehol nincs a világon, mert mindenhol kiirtották volna már, azért, miért ilyen kártékony, önző, primitív

2012. febr. 1. 12:44
 29/38 A kérdező kommentje:

De ne legyetek már ennyire negatívak sorstársaim!

Vannak még rendes lányok én már láttam jó párat, persze ők már foglaltak, több éves párkapcsolatban élnek és ezért próbálkozom, ahol csak tudok ismerkedni, sosem tudhatod hol találod meg azt a kevés rendes lány egyikét, aki elfogad téged az alacsonyságod ellenére is.

Az biztos, hogy nekünk nehezebb, de én nem tudok úgy élni, hogy nincs kit szeretnem, ölelnem, csókolnom, aki viszont szeret engem.

Ha beledöglök is megtalálom ezt a lányt, csak egy lány kell nekem nem 10 vagy 100, csak egy, Ő.

2012. febr. 2. 22:24
 30/38 anonim ***** válasza:
37%
Naiv vagy, kérdező. A rendes lányok se jönnének össze ilyen alacsony sráccal akkor se, ha nem lennének foglaltak. Minden lány felszínes és a külsőségekre megy, erre jobb ha felkészülsz.
2012. febr. 3. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!