Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony, vékony fiúk tényleg a legkevésbé kelendők a fiúk között?
Az alacsony, vékony srácok tényleg nem valami férfiasak.
Azért 170 centinek illik lenni.
Ez nem felszínesség, vagy külsőséges dolog...
Ti, alacsony, vékony fiúk összejönnétek egy 190 centis 120 kilós tényleg ronda csajjal? Teszem azt belsőre tökéletes. Nem? Na miért nem? Olyan felszínesek vagytok, nektek csak a dögös bombázók kellenek, nagy csöcsökkel meg minden...
Kb ez ugyanez.
Nem várhatjátok el, hogy valaki vonzónak lásson olyasmit, amit nem tart annak, csak azért mert ti hisztiztek, hogy "deénolyanjópasivagyokmiértnemkelleksenkinek?".
23-asnak
igen, ez igaz, aki nem jó csaj, annak is vannak igényei, ezért nem fog összejönni egy csúnya pasival
ez a világ rendje
a csúnya lány hamarabb elkel, mint a csúnya férfi
ma 12:38
az nem is kifejezés!
valamelyik nap egy túlsúlyos, szemüveges, arcra sem szép lánnyal egy buszon voltam és mondtam is, hogy szegény lány ő sem kell biztos egy fiúnak sem, erre amikor nem sokkal előttem szállt le hát nem egy vékony, magas, jóképű pasi várta a buszmegállóban :D
eszem megáll én meg tök normális, egészséges, sportos fiatalamberként itt vagyok már 22 éve egyedül
szép világ, mondhatom!
22 éve?? Jó, hogy nem már párral születtél!
Nem szeretem ezeket a nagy szavakat. Mondjad inkább azt, hogy 22 éves vagy, és még mindig nincs párod, ugyanis ez az igazság.
utolsónak teljesen igaza van, a magasság egy adottság, amin nem tudsz változtatni
tanulni, pénzt keresni, világot látni, értelmes emberré fejlődni viszont tudsz
és ezek hosszú távon sokat számítanak párkeresésnél is
egy nő ahogy öregszik, hamar beszűkülnek a lehetőségei
egy férfi számára még 30 felett is van élet
tanulj, szerezz pénzt, egzisztenciát és ne marcangold magad a magasságod miatt
és keress külföldi nőt, mert a magyar nő egy olyan állatfaj, ami sehol nincs a világon, mert mindenhol kiirtották volna már, azért, miért ilyen kártékony, önző, primitív
De ne legyetek már ennyire negatívak sorstársaim!
Vannak még rendes lányok én már láttam jó párat, persze ők már foglaltak, több éves párkapcsolatban élnek és ezért próbálkozom, ahol csak tudok ismerkedni, sosem tudhatod hol találod meg azt a kevés rendes lány egyikét, aki elfogad téged az alacsonyságod ellenére is.
Az biztos, hogy nekünk nehezebb, de én nem tudok úgy élni, hogy nincs kit szeretnem, ölelnem, csókolnom, aki viszont szeret engem.
Ha beledöglök is megtalálom ezt a lányt, csak egy lány kell nekem nem 10 vagy 100, csak egy, Ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!