Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az alacsony, vékony fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony, vékony fiúk tényleg a legkevésbé kelendők a fiúk között?

Figyelt kérdés
Én is csak 165cm magasra nőttem és sajnos úgy tapasztalom, hogy nem vagyok valami esélyes, ezért nem is merek kezdeményezni, mert azt látom, hogy az alacsonyabb lányok is magas fiúkkal járnak.
2012. jan. 29. 23:05
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
67%

Ezek után nekem ne mondja egy nő se, hogy persze, mert mi pasik válogatunk...

A nők sokkal válogatósabbak...

2012. jan. 29. 23:19
 12/38 anonim ***** válasza:
én csomó alacsony pasi-magas nő párosítást látok mostanság amúgy.
2012. jan. 29. 23:20
 13/38 anonim ***** válasza:
45%
23:19-eS: te pasinak éreznéd magad egy 2 méteres nő mellett? vagy olyan mellett, aki egy fejjel magasabb nálad? sztem nem...
2012. jan. 29. 23:21
 14/38 anonim ***** válasza:
78%

23:21-es

Én férfinak érzem magam akkor is, ha a barátnőm 220 cm és akkor is, ha csak 150 cm.

Tudod miért?

Mert engem nem vezérelnek hülye ideológiák, hanem azt tartom szem előtt, hogy kivel érzem magam jól és ki az akit szeretek. Nem a külsőségekben keresem a választ, hanem igenis érdekel, hogy hogyan gondolkozik egy lány, hogy milyen érzései vannak, de tudod mit vettem észre manapság?

A lányok nem éreznek semmit, csak a külsőségeket tartják szem előtt...Pénz, kocsi, hírnév...etc....

Én még ennyi qrvát nem láttam, mint manapság...Már nem is az út szélén kell keresni a qrvákat, hanem bárhol találhatsz...

2012. jan. 29. 23:26
 15/38 anonim ***** válasza:
53%
ma 23:19 egyetértek veled hogy a nők nagyon is válogatósak.Ez a védelem meg régi szöveg mitől kéne megvédeni őket?...Ha valaki azt gondolná hogy egy nagyon magas ember írja ezeket a sorokat mert téved.Én is csak 163 cm vagyok.Remélem még növök valamennyit..18/F
2012. jan. 29. 23:30
 16/38 anonim ***** válasza:
93%

mindenki válogatós!! az evolúció ezt programozta be. a férfiak, és a nők is pontosan ugyanolyan válogatósak.

nagyon kevés férfi jön össze egy ronda, pattanásos, 130 kilós lánnyal, és ugyanilyen kevés lány fog összejönni egy hasonló kaliberű fiúval. de ezért most ki hibáztatható? miért legyen az emberrel olyannal, aki nem vonzza, aki nem tetszik neki, esetleg akitől undorodik? ez senkitől nem várható el. se fiútól, de lánytól.

2012. jan. 29. 23:34
 17/38 anonim ***** válasza:
45%

23:30, most kell csak igazán megvédeni a nőket, nézz körbe, milyen világot élünk? Ha elmész szórakozni, ha sétálsz az utcán, sok helyen már éjszaka se kell ahhoz, hogy megtámadjanak. És igen, ott férfinak, tekintélyt parancsolónak, ügyesnek és erősnek kell lenned.

26/N

2012. jan. 29. 23:35
 18/38 anonim ***** válasza:
84%

Ha öten körbevesznek, akkor tök mind1, hogy mennyire tekintélyt parancsoló a pasid...

Én azért maradok azoknál a lányoknál, akik még hisznek abban, hogy nem csak a kopasz kigyúrt pasik adhatnak védelmet és hisznek még a szerelemben és nem azért jönnek össze egy f@sszal, mert nem mernek végigsétálni az utcán...

2012. jan. 29. 23:43
 19/38 anonim ***** válasza:
23:35 Nem kell a veszélyes környékre menni és megvilágított hely.Mondjuk igaz akkor is megtörténhet a baj.Ennyi erővel velem ne járjon senki mert kicsi vagyok és nem erős?....
2012. jan. 29. 23:44
 20/38 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos igen. Mondhatnám úgy is, h a kutyának se kellünk, még az alacsony csajoknak se. Kár, h ilyen felszínesek a lányok.
2012. jan. 30. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!