Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gond, ha 10 évesen van barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond, ha 10 évesen van barátnőm?

Figyelt kérdés

Az osztályba 3 fiúnak is van, most nekem is lett. :)

Nem kell félnem hogy nem tudok majd csókolni, vagy ilyesmi? ? :/

F/10 , L/10

2009. máj. 30. 10:32
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
52%

pff..Érdekes,hogy mindenki ennyire támogatja..De bezzeg hogyha egy 14 éves tette volna fel,mindenki lehurrogta volna,hogy még korai,tanuljon,én ilyenkor még csattogós lepkét tologattam,stb..Aztán most itt van egy-állítása szerint-10 éves gyerek,aztán neki már tippeket adtok,hogyan csókolózzon...Azaz csak egy ember,de így jobban hangzott.....Szerintem akkor már inkább egy 14 éves kezdeményezzen,mint egy-állítólag-10 éves..SZVSZ, kedves kérdező,nehezen lehetsz Te 10 éves,túl értelmes írásaid vannak ahhoz..De ha tényleg 10 éves lennél,akkor meg még várj ezekkel a dolgokkal azért...Nem maradsz le semmiről..

Lehet lepontozni,valahogy nem tud érdekelni..Elég szánalmas az is,hogy mások azért vannak lepontozva,mert a véleményüket kinyilvánították..Na mindegy.Szép napot.

2009. máj. 30. 18:00
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

15/F

En azt mondom, hogy meg fiatalok vagytok, nem vagytok annyira gatlasosak. Menjetek el valami jo nyugis helyre, ott beszelgessetek, es ha ugy erzed menni fog akkor oleld meg es hajolj a szaja fele, es ha a csajszi nem fel, nem huzodk el akkor adj egy csokot. Kesobb kerdezd meg esetleg tole hogy mit szol a csokolozashoz vagy iesmi...szerintem nem fog megharagudni... Valahogy el keld kezgyed es kell folytassad,mert csok-csokolozas nelkul szerintem nagyon uncsi kapcsolat lesz. Az is lehet, hogy egy ido utan eszreveszitek mind a ketten hogy ne csak puszi legyen es magatol fogg jonni majd a csok es azutan a csokolozas.(De ha a csaj "olyan" es nem akar csokolozni akkor semmivel sem fogod ravenni, mert az azt jelenti hogy meg fel... de azert sok sikert es szamolj majd be hogy mi lett!!!! :D ;)

2009. máj. 30. 18:44
 23/29 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el nem csak eskűvőset játszunk.. Hanem komoly...
2009. máj. 30. 18:49
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

azt javasolom, hogy menjetek el valami nyugis helyre es ott amikor ugyrzed oleld meg, hajolj a szaja fele es ha a csaj nem fel, nem huzodik el akkor adj egy csokot.

Legalabb ezt ki kell probald, hogy megy e mind a kettotoknek es ha igen akkor lehet hogy majd kesobb mindekettotoknek magatol fog jonni hogy tovabb menjetek...:D

Valamit csinalj mindenkepp, mert egy idoutan a puszi naon uncsi lesz sztem.

Ha a csaj olyan tipusu, lehet hogy semmivel sem fogsz tudni tovabbmenni a puszinal, mert az azt jelenti hogy a csaj meg fiatal es meg fel...de nem nagyon hiszem.:P

remelem hogy egy idoutan majd magatoktol jn es majd fogktok csokolozni. majd szamolj be, hogy mi lett!!!!!!!! es addig is sok sikert :D ;)

2009. máj. 30. 18:50
 25/29 anonim ***** válasza:
46%
jujj
2009. máj. 30. 18:51
 26/29 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem egy 10 éves kislány még "fél" attól is, hogy a kezét megfogják, vagy szájrapuszit kapjon. Focizzatok együtt, fagyizzatok, játsszatok, legyetek együtt, de még csak barátként.

A fiam 12 éves a barátnője 12 lesz, de a lány még nem kész sem a kézfogásra sem a szájrapuszira, de mégis sok időt töltenek együtt a fiammal, játszanak, fociznak, elmennek egymás versenyére, közös társaságba járnak, de nem több. Nekik ez elég, nem igényelnek többet még .

2009. máj. 30. 22:51
 27/29 anonim ***** válasza:
69%
Én egy 10 éves kislány anyukája vagyok és nem örülnék neki, ha már most csókolózna, meg szájra puszizna. A nagyobbik lányom 15 éves. 3 hónapja jár egy sráccal és tegnap délelőtt csókolóztak először. (ez volt a lányom első csókja)Magyarul 10 évesen játszatok, esetleg fogjátok meg egymás kezét és ha puszilkózni akartok akkor szerintem csak arcra...
2009. máj. 31. 09:23
 28/29 A kérdező kommentje:

Tudom, túl értelmes az írásom ahhoz hogy 10 éves legyek. De annyi vagyok. Ezen az oldalon órákat töltök, mert nagyon korán érő típus vagyok már ARRÓL a dologról is tudok mindent.:)

És már 11 vagyok. Már tisztába vagyok a szexel is képzeljétek el, és 11 vagyok :)

És annyira nemkéne bízni ezekbe a gyerekbe akik beadják a szüleiknek hogy nemtudok erről semmit.

Nálunk az osztályba mindenki tisztába van a szexel.:)

És igen, a felnőttektől tanulom, ezen az oldalon az értelmes írásomat :)

2009. júl. 12. 16:37
 29/29 anonim ***** válasza:

...most annyi lehetsz mint én.

basszus: 10 ÉVESEN??? 3.-BAN??? OVIBAN???

Na ezért utálom ezt a kort.....12/L vagyok, és persze, érdekelnek a dolgok, de eszem ágában sincs csókolózni, még barátot is csak "depis pillanataimban" szeretnék!

gratulálok minden velem egykorú ribancnak, aki 10 évesen csókolózott és már nem szűz... a jövő k*rvái!!!

12/L

2011. okt. 4. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!