Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond, ha 10 évesen van barátnőm?
Figyelt kérdés
Az osztályba 3 fiúnak is van, most nekem is lett. :)
Nem kell félnem hogy nem tudok majd csókolni, vagy ilyesmi? ? :/
lényeg, hogy ne izgulj (tudom, könnyü mondani, légzőgyakorlat, pár mély be és kilégzés, esetleg rágó segít)
2009. máj. 30. 11:16
12/29 anonim válasza:
Amúgy azért ez a "nyelvbedugás-körkörös mozgás" dolog nem teljesen így van... Ha valaki érzéssel csinálja, akkor nem éppen ilyen körkörös mozgásos dolog jön ki belőle. Na mindegy.
Szerintem még csak szájrapuszit adj neki :) De egyébként a csókolózás jön magától, nehezen lehet elrontani. Tudom, hogy ez amolyan "nesze semmi, fogd meg jól", de tényleg így van, hidd el. Sok sikert a találkozáshoz!
2009. máj. 30. 11:31
13/29 anonim válasza:
Én vagyok ilyen prűd? Mert én azt gondolom, 10 évesen még puszit se nagyon..legalább is ne szájra..vagy nem tudom. Legyetek együtt, érezzétek jól magatokat, de nem kell sietni...még nagyon gyerekek vagytok..bőven ráértek még mindenre. Játszatok inkább de ne akarjatok hamar felnőni, mert nem olyan jó dolog az. Én 10 évesen még barbiztam..
2009. máj. 30. 12:03
14/29 anonim válasza:
kamu
2009. máj. 30. 12:14
15/29 anonim válasza:
ez de aranyos ^^
szerintem a szájrapuszi simán mehet! :)
2009. máj. 30. 12:16
16/29 A kérdező kommentje:
Kedves 12:14!
Képzeld nem kamu, lehet hogy neked 10 évesen nem volt barátnőd, ahhoz nekem semmi közöm. De nekem van hidd csak el. A többieknek meg köszönöm! És igen lehet hogy ma még szájra puszi se lesz.
2009. máj. 30. 12:26
17/29 anonim válasza:
te nem 10 éves vagy
2009. máj. 30. 14:38
18/29 anonim válasza:
Szntem a 10 évesek arcra puszitól is elolvadnak... Ez úgy se szerelem, csak kimondtátok h jártok és kész... Ezen vacakolni, én még most se vacakolok rajta pedig 14 vok és lány. Ahogy esik úgy puffan majd.
2009. máj. 30. 15:17
19/29 anonim válasza:
Tíz évesen? Rendben van, hogy a mai ifjúság korán érik, de ennyire minek? Nem lehet, hogy csak annyi történt, hogy a fiatal korosztály körében divatba jött a csajozás?
2009. máj. 30. 16:47
20/29 anonim válasza:
jaj...emlékezzetek már egy kicsit a gyerekkorotokra...nem jáccottatok esküvőset? ez a mai gyerekeknél is csak játék, majd aztán megtudják mi az igazi szerelem... nekem már oviban volt, annyiban merült ki,hogy virágot szedett nekem a kisfiú minden nap és együtt videójátékoztunk...utána 8 évesen jártam egy fiúval, vele arcra puszi volt és szintén közös játék, utána az első szájrapuszim volt 11 évesen, de az is csak játék volt még...az első igazi szerelmem 18 évesen ismertem meg és a témával komolyabban foglalkozni csak 17 évesen kezdtem...addig gyakorlatilag jáccásból voltak fiúim, és annyiban merült ki velük a kapcsolat, hogy együtt tanultunk, játszottunk, meg fogtuk egymást kezét néha :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!