Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(egy barátnőm kérdezi) Tíz évesen tetszik egy fiú és szerintem én is tetszek neki. Vajon lesz belőle valami? Megcsókol?
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 18:23
1/9 anonim válasza:
Még iszonyú fiatal vagy ehhez!!!!!!!!!!!!!!!
2/9 anonim válasza:
hallod.:Dén 13 éves vagyok és még nekem is "korai" ez a dolog...de inkább 13 évesen mint 10 évesen:Dszerintem várj még erre egy kicsit:)a gyerekkori szerelem nagyon aranyos de ilyenkor nem szokás csókolózni és a fiú sem akarná mert neki ilyenkor az fúúj még:Dnem mutatom nagynak magam mivel nem vagyok az csak leírtam a véleményem:D
3/9 hümi válasza:
de aranyos :DD ez ilyen kézfogós időszak szerintem, ráér még..
4/9 anonim válasza:
ha ennyire "akarják egymást" maradjanak a puszinál :) persze szigorúan csak arcra xD
5/9 A kérdező kommentje:
Amúgy most itt ül mellettem (pár perce jött át szomszédok vagyunk) és most ezt a kérdést ő írja: bevalljam neki ,hogy tetszik nekem és mikor kezdhetünk el járni 11? 12? 13? 14? 15? 16? ... évesen mikor?
2011. máj. 5. 18:43
6/9 hümi válasza:
valld be neki, kérdezd meg tőle.. de lehet még gyerekesen fog viselkedni.. kézenfogós járást meg mért ne :D
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de azért még küldjetek és ha lehet pár bíztatóbbat is. : )
2011. máj. 5. 19:30
8/9 anonim válasza:
nem kell itt se bíztatni se megfélemlíteni :) ha "teccenek" egymásnak akkor fogják meg egymás kezét és kész :) úgyis mindenki azt fogja mondani jajjj de aríííííí :D ha meg eléri a 14-15 éves kort és még mindig teccenek egymásnak tegye fel itt a kérdést h "mostmár járhatunk vagy még mindig korai?"
9/9 A kérdező kommentje:
Oké! köszke a válaszokat az ő nevében is! Bár én már 15 éves vagyok és nagyábból ugyanezt mondtam neki, de azért beírtuk. (: :D
2011. máj. 5. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!