Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gond, ha 10 évesen van barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond, ha 10 évesen van barátnőm?

Figyelt kérdés

Az osztályba 3 fiúnak is van, most nekem is lett. :)

Nem kell félnem hogy nem tudok majd csókolni, vagy ilyesmi? ? :/

F/10 , L/10

2009. máj. 30. 10:32
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
86%
Nekem már oviban is volt. :)
2009. máj. 30. 10:34
 2/29 A kérdező kommentje:
És csókolóztatok?
2009. máj. 30. 10:38
 3/29 anonim ***** válasza:
45%
hát szerintem avval várj 1 nemtudjuk mi óta ismered mert ha nem rég óta akor még ne mert lehet hogy nem vagytok rá készek de ha akrjátok mehet azis bár 10 évesen inkább tanulj...
2009. máj. 30. 10:52
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt oviban,nem is egy.:)Akkor még nem csókolózott senki nálunk,én sem.

Csókolózni nem olyan nehéz,mint elképzeled.Kinyitod a szád,átdugod a nyelved,és mozgatod körkörösen vagy akárhogy.De a nyáladat ajánlatos előtte lenyelni és ne dugd le a nyelved egész a gyomráig.Amúgy remélem tudod,hogy ez még csak "gyerekszerelem",nem kell nagyon komolyan venni,szerintem a lány sem veszi túlságosan...

15/L

2009. máj. 30. 10:54
 5/29 anonim ***** válasza:
29%
Nem. csak még pár évig ne szexeljetek.
2009. máj. 30. 10:56
 6/29 anonim ***** válasza:
90%
te meg nea dd a hülye ötleteket xd
2009. máj. 30. 10:58
 7/29 A kérdező kommentje:

10:56-os : ott még nem tartunk xD

Ja és jól ismerjük egymást, ma találkozok vele 3-kor. Szerintetek féljek, vagy mire kell számítanom?

2009. máj. 30. 11:05
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
nem kell még nektek csókolózni, elég egy szájrapuszi :) ne is akarj, mert rossz élmény lehet a kislánynak...engem pl oviban a szerelmem akart megcsókolni, nem tudom, honnan vette az ötlete, láthatta a tv-ben, de annyira undorító volt és úgy megijedtem tőle, hogy ráborítottam a játékospolcot :D és még utána általános iskola első két osztályában is rá voltam szállva és szekáltam meg rugdostam....végülis gimnáziumban voltam 3.os, mikor először csókolóztam igaziból :) előtte csak szájrapsziztam a "pasijaimmal" meg szerelmes fogócskát játszottunk :D
2009. máj. 30. 11:05
 9/29 A kérdező kommentje:
Ja és 10:52-es. Hidd el van időm a tanulás mellett, így is 5-ös 4-es tanuló vagyok. Egyébként is itt a nyár !
2009. máj. 30. 11:06
 10/29 A kérdező kommentje:

Igen, én is szájra puszira gondoltam :)

Az meg gondolom csak mint egy puszi, csak szájra.

2009. máj. 30. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!