Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek vele randizni? (12L - srác: 20 k. )
Hogy most ebbe mi komoly van? Nézd ,a srác Biztos, hogy miután lefeküdt veled, dobni fog, mert neki csak az kell, és utána még te leszel letörve, hogy otthagyott, meg esetleg depis... jobb ha ezt kihagyod, inkább találkozz fiatalabb srácokkal.
Mellesleg most akármit mondana neked, úgysem lesz igaz- Ja és a barátnőid számát elküldeném neki smsbe hogy őket hívogassa.
Szerinted mire kellenél neki, ha azt mondja, hogy:
" A hapsi kérdezte hogy volna e kedve valamelyikünknek elmenni valahová"
?
valamelyikünknek. Tehát nem is te tetszettél meg neki valszeg, csak kell neki egy lány, aki könnyen kapható akármire.
Szerintem ne menj... Túl nagy a korkülönbség, úgy értem, pár év múlva már nem lesz az, de most még túl fiatal vagy hozzá.
Nyilván nem az történt, hogy véletlenül belédszeretett, hanem csak kell neki egy lány, gondolom szexre, de... ha a saját korosztályánál próbálkozik, az oké, de 12 éveseknél. Hátööö szerintem ez nem teljesen normális.
Hát a sminkelést sajnos örököltem, mert már 8 évesen sminkészletet kaptam ajándékba, az unokatesóim, meg állandóan rajtam gyakoroltak (utáltam), suliban meg szinte az a ciki ha nem. Még aránylag azt mondhatom, eléggé ellenálltam.
Jó, de mi van ha mégsem és csak ismerkedni szeretne. Belegondolva én is cikinek tartanám csak egyiket meghívni, ha többen vannak. Igazából amikor felmerül, akkor mindenki ellene van ha van egy kis korkülönbség, de ott van egy csomó ellenpélda, nagy körkülönbséggel indultak és mégis még mindig együtt vannak, sőt megházasodtak, stb. Itt az oldalon is írtak ilyeneket, sőt személyesen is leveleztem már ilyenekkel, meg bárhol a neten olvasni:
Pl:
Tudom-tudom, most azt fogjátok mondani, hogy miért teszem fel a kérdést ha el akarok menni, de nem csak mondom az érveimet. Nyugodtan mondjátok ti is, köszönöm a válaszokat:)
Jaj még annyi, hogy csak azért mert elmennék attól még miért kellene megengednem olyat is amit nem akarok? Vagy ha kiderülne, hogy bunkó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!