Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Nem szeretnék randizni vele, hogyan mondjam meg neki?
Egy barátom randira hívott, de én nem érzek iránta többet barátságnál. Látom rajta, hogy kedvel engem, folyamatosan keresi a társaságomat, ami picit már zavar engem.
Szeretném úgy megmondani neki, hogy maradjunk csak barátok, hogy ne bántsam meg őt. Amúgy életemben először hívtak randira, szóval még tapasztalatlan vagyok.
Segítsetek! Nagyon tanácstalan vagyok!
15/L
15 éves vagy és életedbe először hívtak randira? hmmm ez kemény,főleg ha még el is utasítanád...
Ha csak barátságot akarsz,mond meg neki,ha eléggé kedvel,meg fogja érteni,és tiszteletben fogja tartani, ha ezek után nem áll szóba veled,akkor meg ennyi volt és kész,nem is érdemli meg a barátságodat.
Szóval sztem menj el a "randira" és ott mond el neki,h mi a helyzet részedről,ez így a legtisztább. Ha esetleg ez nem megy,akkor írd meg neki.
Valamit mindenképp válaszolj neki,mert ha nem csinálsz semmit,azzal csak azt éred el,h még jobban fog teperni,mert azt hiszi csak kelleted magad...szóval tisztázd a dolgot minél előbb,akkor jársz a legjobban
Miért, nagyon ciki, hogy még nem randiztam?
A randira nem szeretnék elmenni, mert ezzel a fiú elkezdene reménykedni, hogy lehet közöttünk valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!