Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak elmenjek vele randizni? Mit csináljak elmenjek vele moziba?
én 16/L ö 29/F elhivot randizni de nem tudom mit tegyek
----II-- ö 31 elhivot moziba már 2 honapja halogatom mit csináljak
Öszintén szolva mindkettö kicsit idösebb:)
De nem szolok semmit nekem is 29 éves pasim van :)És 3 éve jol megvagyunk tedd azt amit a szived sug amelyik bejön és amelyikkel szivesebben megismerkednél, de vigyázz lehet hogy csak a szexre hajtanak. Elöször kicsit dumálgasss mindkettövel msnen és majd meglátod melyikkel szimpatizálsz jobban:P
16L
Baze... 16 vs. 29? Hát nem aprózod el. A 31 meg még jobb. Szóval a kérdés, a kérdésedre, h mit akarsz. Ha dugni, akkor hajrá! Nem rossz dolog az, ha ez a célod, teljesen megértelek. Ha komoly kapcsolatot... Hehehe... Vicces kislány vagy. :P
Ha nem kis pisis tini lennél (igen, a 16 az, én is voltam annyi, tudom), akkor ESETLEG lehetne kapcsolat 13 év korkülönbséggel is, de az még 50 felé is sok. Így viszont ne nevettess! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!