Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy pasival, és elég fura volt. Szerinted?
Figyelt kérdés
Megbeszéltük, hogy találkozunk (előtte csak neten beszéltünk, nem ismertük egymást, de helyi, szvl nem távkapcsolat), és találkoztunk is. Viszont eléggé furcsa volt, szótlan és nem nézett a szemembe, hanem össze-vissza. Kezdtem kellemetlenül érezni magam, és valami haver felhívta, hogy 3/4 óra múlva találkozzanak. Ahol találkozni akartak, kb. 40 percre van. Egy 10 percet még ott maradtunk, aztán elindultunk. Az utca elején elbúcsúztunk, azt mondta, majd keres. De én ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Szerintetek miért volt szótlan? Alapra ilyen? Vagy csak én nem tetszettem neki? Nem tudom, mi lehetett ez. Mindenesetre érdekes.2012. jan. 21. 16:09
11/16 anonim válasza:
Mint a második én is ebben a helyzetben vagyok.
Teljesen lefagyok, nem tudom mit beszélek és inkább hallgatok, de nem csak így, ismeretlenek előtt is szótlan vagyok egy darabig, aztán szép lassan feloldódok, pedig amúgy elég nagy szám van stb.
Mondjuk amikor előtte, alkohol tartalmút iszok, hamar feloldódok, én így oldom meg. De szerintem is zavarban volt, és azért nézegetett összevissza. :)
12/16 A kérdező kommentje:
de szerinted keresni fog?
2012. jan. 21. 20:55
13/16 anonim válasza:
Szerintem nem jöttél be neki igazán így élőben és gyorsan le akart koccolni...
14/16 anonim válasza:
lehet bejössz neki csak besz@ri mint én 2 éve:D
f18
16/16 anonim válasza:
De lehet, hogy érezte, hogy leégett előtted, ha 1 héten belül nem keres, szerintem keresd meg te. Találkozhattok egy bárban vagy valami, és akkor talán oldottabb lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!