Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Flörtöltök egy pasival, megkérdezitek, hogy nem hívna-e meg egy italra, a srác azt mondja: nem, viszont te engem meghivhatsz. Mit gondoltok, vagy mit csináltok ilyen esetben?
Figyelt kérdés
:)2012. jan. 20. 13:16
1/20 anonim válasza:
elküldeném a jó büdös francba ..
2/20 pqpqpq válasza:
hat ha a csajnak be jon a pasi siman meg hivja
3/20 anonim válasza:
oké,akkor meghívlak 2 italra,de mindkettőt te fizeted .)
4/20 anonim válasza:
én mindig meghívatom magam a csajokkal. nehogy már én fizessek neki mikor ismerkedünk..Ez nálam inkább elvi kérdés, sokkal kevésbé pénz kérdése
5/20 anonim válasza:
viccet félre téve,a pasik általában meghívják a csajt,
ha teszik nekik,én nem szeretem az olyan csajokat,akik kikövetelik
6/20 anonim válasza:
Alapból nem kérdezem meg, hogy meghívna-e... nem várom el.
7/20 anonim válasza:
Nem kérdeznék ilyet egy férfitól, hogy meghívna-e egy italra....ez szerintem szánalmas. Ha tetszünk egymásnak, akkor kérdés nélkül is meghív. Viszont az első randin felajánlom, hogy fizessünk közösbe.
8/20 anonim válasza:
Eleve ott hibádzik, h az életben nem mondanék ilyet, h "meghívsz egy italra?".
9/20 anonim válasza:
Soha nem kérdeznék ilyet egy pasitól.
Ha pedig ő rákérdezne, hogy nem e hívnám meg, akkor mosolyognék, felállnék, és kecsesen elhagynám helyszínt.
10/20 A kérdező kommentje:
Kétlem h a gyakorlatban is ezt csinalnatok ;)
Főleg ha egy sármos vonzó jó pasirol van szó ;)
2012. jan. 20. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!