Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Flörtöltök egy pasival, megkérdezitek, hogy nem hívna-e meg egy italra, a srác azt mondja: nem, viszont te engem meghivhatsz. Mit gondoltok, vagy mit csináltok ilyen esetben?
abban én viszont nem kételkedek kérdező
hogy lehet hogy te megkérdeznéd,és ha ilyen választ kapnál,
akkor az jogos lenne
szerintem is simán megkérdezné,(ha még nem tette)
és lehet a pasi pont emiatt nem hívná meg
nekem még sohasem kellett meghívatnom magam,ha bejöttem a pasinak,szó nélkül meghívott
Hát igen elég balul sülhet így el a dolog. Majd magától meg hív, ha tetszem neki, egyébként meg nem szegezném így neki ezt a kérdést, had legyen ez az ő döntése. Mivel ha nem tetszel neki és megkérdezed: ha bunkó, azt mondja nem. Ha meg tapintatos azt mondja: de, pedig igazából ő nem is akart meghívni. Ha ő kérdezi meg tőled, akkor a vonzalom egyértelmű.
Ha az a szituáció merülne fel, amit te leírtál, én is otthagynám szépen a jó fenébe több női társammal együtt. Elhiheted.
Szájba rúgnám! Az megint más, hogy meghívom én és utána mondjuk ő engem.
27F
lehetne akármilyen adonisz
elküldeném tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!