Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy pasival, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy pasival, és elég fura volt. Szerinted?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük, hogy találkozunk (előtte csak neten beszéltünk, nem ismertük egymást, de helyi, szvl nem távkapcsolat), és találkoztunk is. Viszont eléggé furcsa volt, szótlan és nem nézett a szemembe, hanem össze-vissza. Kezdtem kellemetlenül érezni magam, és valami haver felhívta, hogy 3/4 óra múlva találkozzanak. Ahol találkozni akartak, kb. 40 percre van. Egy 10 percet még ott maradtunk, aztán elindultunk. Az utca elején elbúcsúztunk, azt mondta, majd keres. De én ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Szerintetek miért volt szótlan? Alapra ilyen? Vagy csak én nem tetszettem neki? Nem tudom, mi lehetett ez. Mindenesetre érdekes.
2012. jan. 21. 16:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Sajnos nagy a valószinüsége annak,hogy másra számitott.De azért elég nagy bunkósg volt töle.
2012. jan. 21. 16:21
 2/16 anonim ***** válasza:
Hat ez ismeros, csak annyiban kulonbozik az en helyzetem ettol, hogy en vagyok ilyen hallgatag, ha tetszik valaki. Masokkal nagyon lazan elbeszelgetek, de azzal a pasival, aki tetszik ez a beszelgetos dolog nem olyan egyszeru. Folyton azon filozok, hogy most mit is mondjak, hogy nehogy hulyenek tunjek, meg berezelek meg ha megszolalok is ossze vissza motyogok. Szar helyzet. Szoval sztem semmi baja veled a pasinak, csak zavarban volt, s sztem a haverral megbeszeltek ezt a hivastdolgot, valoszinuleg azert hivta fel a haver, hogy kiszedje valahogy a pacbol, mert ha a srac ilyen felenk akkor jobb egy ilyen okbol kifolyolag befejezni a talalkat, mintsem orakon at ulni a kinos csondben szotlanul
2012. jan. 21. 16:24
 3/16 anonim ***** válasza:
Hát, sajnos ez most nem jött össze! Ha veled akart volna lenni több ideig, akkor valószinüleg nem ment volna a haverjával találkozni... Másra számitott, alapból rossz, ha valaki úgy köszön el egy randi után, hogy "majd hívlak", "majd kereslek". Van más pasi is a világon!
2012. jan. 21. 16:52
 4/16 anonim ***** válasza:

Én be szoktam állítani az ébresztőt a telefonomon (csengőhangom hangjával) hogy megcsörrenjen a telóm, és legyen okom lelépni, ha akarok.

Különben mag keress rá: autizmus.

2012. jan. 21. 16:53
 5/16 anonim ***** válasza:
A szótlan annyit tesz, hogy hozzád sem szólt egész idő alatt, vagy akadtak kisebb nagyobb kínos csendek? (10-20 perc). Elég gáz randinak hangzik :D
2012. jan. 21. 17:35
 6/16 A kérdező kommentje:
nem azt jelenti.. hanem olyan halkszavú volt. volt téma, nem volt kínos csend, csak halkan is beszélt és nem valami bőven fejtette ki a gondolatait
2012. jan. 21. 17:46
 7/16 anonim ***** válasza:
2 lehetőség van itt szerintem: vagy nagyon bejössz neki, vagy nagyon nem. Ha nem, akkor a haverját használta, hogy megszabaduljon tőled és nem fog keresni. Ha keres, bejössz neki, de olyan szinten, hogy ennyire zavarban van a jelenlétedtől. Illetve talán egy 3. opció: minden lány közelében ilyen zavartan viselkedik, fél tőlük.
2012. jan. 21. 17:54
 8/16 A kérdező kommentje:
de ha nem, honnan tudhatta, hogy nem fogok neki tetszeni, és honnan tudhatta a haver, hogy hívni kell?
2012. jan. 21. 17:56
 9/16 anonim ***** válasza:
Gondolom megbeszélték, hogy mindenképp felhív, ha jól érzi magát, leteszi, ha nem, azt mondja mennie kell. De ez már nagyon összeesküvés-elmélet szint :) Szerintem kérdezd meg tőle, hogy most mi van, én így nem tudom kitalálni.
2012. jan. 21. 18:06
 10/16 A kérdező kommentje:
hát ha este vagy holnap keres akkor megkérdezem
2012. jan. 21. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!