Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak a dagadt csajoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a dagadt csajoknak jövök be?

Figyelt kérdés
183 centiméter vagyok és 65 és 70 kg mégis a 6 lányból aki szerelmet vallott 4 dagadt volt (nem duci, nem molett hanem dagadt.) de miért?
2012. jan. 19. 19:21
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
én 92kg tömör izom vagyok problem? :P és engem egy csaj sem keres meg mert nem rakok magamra sehova képet muhahaha! mondjuk egy dagadt nekem is össze jött de vele is személyesen találkoztam :@
2012. jan. 19. 22:04
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg hogy a dagadt csajoknak jössz be. Hanem az hogy a csinosaknak NEM!!!!! neked csak ők maradtak. Ne izgulj nekem is volt ilyen időszakom. gyurni kell öreg!!
2012. jan. 19. 22:39
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Most akkor én is panaszkodjak neked hogy nekem csak a nyomorék pasik udvarolnak ?? Pedig jó csaj vagyok XD sőt vékony vagyok hatalmas mellekkel mindig megnézek a jó pasik is :P . De általában mindig a nyomorékok jönnek oda kezdeményezni :O nem tudom miért talán nincs nekik otthon tükör és azt hiszik hogy én összeállnák velük ...egy frászt ! Bár sokak szerint válogatós vagyok . Ez van ! Na figyi mondok egy jó tanácsot a dagadt csajoknak több önbizalmuk van vagyis jobban oda mernek menni egy pasihoz mert úgy vannak vele hogy mit veszíthetnek . A jó csajok meg úgy vannak vele hogy nem alázkodnak meg egy fiú előtt ha az a fiú akar valamit akkor jöjjön oda és mondja meg én is így vagyok ezzel . Nehogy már elvárja hogy én udvaroljak neki ! Bírom hogy már azt várják a pasik hogy a csaj udvaroljon utána meg az lenne a csaj háta mögött hogy milyen könnyen kapható k.urva . Meg hát ha van egy szép csaj és neki bármennyire is bejön az a srác akkor is inkább úgy van vele hogy majd lesz másik . A dagadt csaj nem így van vele hisz lássuk be a lógó háj nem a szépség ideáll . Az kihasznál minden lehetőséget mert neki nem minden bokorban rejlik egy srác aki akarja ! És ha nem akar magányos lenni akkor oda megy minden pasihoz és hátha egyszer bejön neki ! Talán ezért is szokott nekik több pasijuk lenni mint egy szép nőnek de egy szép nő sosem szorul rá vagy csak nem mutassa ki ! Ja és egy nő roppant könnyedén el tudja titkolni hogy szerelmes . Röviden csak ennyit remélem tanulságos voltam . 16L
2012. jan. 20. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!