Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak bejönnek az intelligens pasik?
Figyelt kérdés
Nekem 140-es IQ-m van.
17F
2012. jan. 11. 23:39
1/35 anonim válasza:
kizárt dolog mert nem tudom
én fizikán tanulok részecskefizikusnak, és szeretik igen. az iq-mat nem mérettem meg, de magasról le is sz&rom.
2/35 anonim válasza:
attól, hogy magas az IQ-d, még lehetsz paraszt.
5/35 anonim válasza:
ki nem sz@rja le mennyi az IQ-d :D
6/35 A kérdező kommentje:
140 az már magas szint. Különben nem vagyok paraszt.
2012. jan. 11. 23:44
7/35 anonim válasza:
140 milyen teszttel? Biztos valami netes kamu teszt.
9/35 anonim válasza:
hol csináltatad a tesztet kérdező a sarki kocsmában Pista bácsival ?:D
10/35 anonim válasza:
nekem 157 (Mensa mérte) és hát igen, sajnos eléggé nagyképű bunkó paraszt voltam emiatt sokáig, mindenkit lehülyéztem. De most már a változás útjára léptem, és igyekszem. Amúgy meg az volt vele a baj, hogy pl ha leiszom magam, mindenkinek elkezdem magyarázni a féreglyukak, a fénysebességnél nagyobb sebesség, meg egyéb csillagászati-részecskefizikai összefüggéseket, és ezt már nem tolerálják. Meg általában is mindig az eszemmel próbáltam hódítani, és a 2. mondattól nem értették. Szóval a kezdetben inkább butának és viccesnek kell lenni, ha pedig már összejöttetek, és kezdesz kibontakozni, akkor nagyon fog örülni az átlagosnál magasabb intelligenciahányadosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!