Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajoknak bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak bejönnek az intelligens pasik?

Figyelt kérdés

Nekem 140-es IQ-m van.

17F

2012. jan. 11. 23:39
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
ja értem. én Fizikára járok, részecskefizikusnak készülök csak azért kérdeztem:) hát a magoláshoz nem kell ész valóban, a fizika az ebből a szempontból jó. mert itt a magoló robotok, a nem kreatívak/leleményesek, buták az első évben lemorzsolódnak. ha van kedved beszélgetni ilyenekről nyugodtan írj privit:)
2012. jan. 12. 00:00
 22/35 A kérdező kommentje:
Eddig is kiemelkedő volt a tudásom, egyébként nem dicsekszek vele.
2012. jan. 12. 00:03
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
most is dicsekszel vele :D
2012. jan. 12. 00:05
 24/35 anonim ***** válasza:
nem. majd akkor lesz kieemlkedő a tudásod, ha megoldod ezt a szinguláris magvú parciális integro-differenciálegyenletet, ami itt van előttem. addig olyanról ne beszélj hogy kiemelkedő
 25/35 anonim ***** válasza:

23:56-os

a kutyám meg ha mondok valamit neki direkt nem teszi meg, azért hogy megtévessze az ellenséget úgy tesz mint ha nem értené ;-)

26/35 Vadmeggy ***** válasza:

Az intelligenciához hozzá tartozik a szerénység is!

Egy orosz matematikus bebizonyította a egy sejtést és ezzel az megnyert az egymillió dolláros díjat. Mikor jöttek átadni neki a pénzt, csak ennyit mondott:

“A díj teljesen irreleváns számomra. Ha a bizonyítás helyes, nincs szükség külön elismerésre"

Majd akkor legyen nagy az arcod, ha te is letettél valamit az asztalra! Az, hogy okos vagy önmagában nem jelent semmit!

2012. jan. 12. 00:23
 27/35 anonim ***** válasza:
hát bocs, nekem csak a 180 és afölött XD...
2012. jan. 12. 01:39
 28/35 anonim ***** válasza:
0%
Ha jól néznek ki, akkor igen. Ha nem, akkor nem.
2012. jan. 12. 08:35
 29/35 anonim ***** válasza:
Nekem pl. bejön, ha egy srác talpraesett, naprakész és hozzá tud szólni mindennapi témákhoz, de hogy konkrétan mennyi legyen az IQ? :D Ezen még nem is gondolkodtam.. az intelligencia szerintem nem csak ezt jelenti, de lehet rosszul gondolom.
2012. jan. 12. 09:28
 30/35 anonim ***** válasza:

Az iq tesztről:

Úgy tudom, hogy a 100-as az átlag. Tehát, ha az osztályban 110-es átlagot mértek, akkor rossz volt a teszt. A 140-es eredményed inkább 130.

Egy mérés nem mérés.

Emberi kapcsolatoknál az EQ fontosabb, mint az IQ.

[link]

A kérdésed cáfolja a magadról alkotott képet. A nálad sokkal butább csajoknak biztos nem tetszik, hogy sokkal értelmesebb vagy... Azt feltételezed, hogy minden csajnak ugyanúgy számít az iq. Ez ostobaság.

Én úgy randiztam, hogy kerültem azokat a témákat, amelyekkel a legtöbb lányt könnyen megfoghatnám. Nem mentem autóval randira és arról sem meséltem, hogy versenyszerűen sportolok és álltam már dobogón...

2012. jan. 12. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!