Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak bejönnek az intelligens pasik?
Nekem 140-es IQ-m van.
17F
23:56-os
a kutyám meg ha mondok valamit neki direkt nem teszi meg, azért hogy megtévessze az ellenséget úgy tesz mint ha nem értené ;-)
Az intelligenciához hozzá tartozik a szerénység is!
Egy orosz matematikus bebizonyította a egy sejtést és ezzel az megnyert az egymillió dolláros díjat. Mikor jöttek átadni neki a pénzt, csak ennyit mondott:
“A díj teljesen irreleváns számomra. Ha a bizonyítás helyes, nincs szükség külön elismerésre"
Majd akkor legyen nagy az arcod, ha te is letettél valamit az asztalra! Az, hogy okos vagy önmagában nem jelent semmit!
Az iq tesztről:
Úgy tudom, hogy a 100-as az átlag. Tehát, ha az osztályban 110-es átlagot mértek, akkor rossz volt a teszt. A 140-es eredményed inkább 130.
Egy mérés nem mérés.
Emberi kapcsolatoknál az EQ fontosabb, mint az IQ.
A kérdésed cáfolja a magadról alkotott képet. A nálad sokkal butább csajoknak biztos nem tetszik, hogy sokkal értelmesebb vagy... Azt feltételezed, hogy minden csajnak ugyanúgy számít az iq. Ez ostobaság.
Én úgy randiztam, hogy kerültem azokat a témákat, amelyekkel a legtöbb lányt könnyen megfoghatnám. Nem mentem autóval randira és arról sem meséltem, hogy versenyszerűen sportolok és álltam már dobogón...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!