Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak bejönnek az intelligens pasik?
Nekem 140-es IQ-m van.
17F
"Az iskolában csináltuk a tesztet, de szerintem reális adat."
Szerintem nem. A reális az a MAWI semmi más.
Lehet, hogy okosabb vagy másoknál (VAGY ANNAK HISZED MAGAD)
, de ezt SOSE dörgöld az emberek orra alá mert utálják...
és nem jön be nekik..
Amúgy meg ha csak akkor jöttél rá hogy okos vagy amikor kijött az iq teszt eredménye akkor gyanús, hogy igazából nem vagy az hanem vagy mázlid volt vagy elnéztek mit lényeg, hogy papíron magasabb az IQ-d másoknál okosabb nem leszel annál amennyire eddig voltál csak nagyképűbb...
A végére pedig annyit, hogy a tapasztalat, jó indulat, bölcsesség, segítőkészség, megértés, tolerancia másokkal szemben sokkal jobban tetszik más embereknek (akár fiú akár lány) mint az, hogy a képébe vágod neki, hogy: "OKOSABB VAGYOK NÁLAD MERT 140-ES LETT AZ IQ TESZTEM HAHAHA".. xD
hidd el nem ezért fognak lesz*pni a csajok ;)
(157-es). Hobbim a fizika, szoktam szakmai fórumokon olvasni ezekről, meg levelezek egy Lengyel csávóval, aki a CERN-ben dolgozik. (fizika emeltszintű érettségim 97% lett).
Egyébként orvosi egyetemre járok. Bár az most kicsit szarul megy, mert első 3 év csak magolás, itt nincs sok értelme az intelligenciának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!