Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai csajoknak miért nincs gerincük?
Figyelt kérdés
Egyre több csajnak nincs annyi ereje hogy bevallja hogy bocsi de nem jössz be inkább nem vesz észre. Úgy csinál minta vad idegen lennék2011. dec. 29. 20:11
1/15 anonim válasza:
A mai csajoknak azért nincsen gerincük, mert a valóvilág és a megasz*r és a hasonló műsorok nézése során szétrohadt, emiatt károsodott az idegrendszerük.
Amúgy komolyra fordítva a szót egyszerűen kezdenek elkorcsosulni (ez főleg a mai társadalomnak köszönhető).
3/15 anonim válasza:
mért nincs gerincük??? nemtudom Lehet politikusok akarnak lenni
4/15 K.Missy válasza:
Lehet, hogy egyszerűen csak nem akarnak megsérteni...
5/15 anonim válasza:
Mert alja zenecsatornákon szocializálódott ribancok, akiknek IQ-ja valahol 0 és 10 közötti tartományban ingadozik.
6/15 anonim válasza:
Hogy érted, hogy úgy tesz, mintha vadidegen lennél?
Nekem van gerincem, viszont nem szoktam megmondani, hogy nem tetszik nekem. Azt mondom másé a szívem. Mégis mi a francért tapossak bele valaki önbizalmába? Semmi értelme, hogy utána azon gondolkozzon, vajon mi nem tetszik nekem benne és elkezdjen változtatni, holott úgy tökéletes, ahogy van, csak ugye mindenki nem lehet ideális mindenkinek.
7/15 anonim válasza:
Gerince van- szíve nincs megbántani.
8/15 A kérdező kommentje:
de legalább ne kezeljen úgy mintha vad idegen vagyok pl ha talk. nem köszönt vissza meg hasonlok
2011. dec. 29. 20:19
9/15 anonim válasza:
Gerinc mellett eszük sincs. A mai fogyasztói társadalom egyetlen veszte, hogy a polcokról agyat nem vehetsz le.
10/15 anonim válasza:
Pont azért, amiért sok srácnak sincs.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!