Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a dagadt csajoknak jövök be?
Figyelt kérdés
183 centiméter vagyok és 65 és 70 kg mégis a 6 lányból aki szerelmet vallott 4 dagadt volt (nem duci, nem molett hanem dagadt.) de miért?2012. jan. 19. 19:21
11/23 pqpqpq válasza:
mert a csajok 80% tulsulyos
es ott is van az arany 6 bol 4
12/23 anonim válasza:
Jaja, pontosan... 165 cm vagyok, 47 kg, rám is mondták már, hogy kövér vagyok xD Lehet, a pasiknak vannak irreális elvárásaik. Ha nem vagy 30 kg, akkor KÖVÉR vagy! Pfuj
13/23 anonim válasza:
Ezzel én is pont így vagyok. Magas vagyok és vagy az alacsony vagy a kövér vagy a kettő együttesének jövök be többnyire. De persze lehet, hogy ezt csak beképzelem magamnak. Az tény viszont, hogy a magas és vékony srácokra a zsírosabb macák buknak, mert látni rajtuk egyszerűen és természetesen ezzel akarják kompenzálni azt, hogy ők nem vékonyak és mellé még alacsonyak is.
14/23 A kérdező kommentje:
70 kilót sose haladtam meg, általában 65 és 70 kg között vagyok.
A másik kettő: egyik 11 éves koromban vallott, akkoriban úgy voltam, miért ne mindent ki kell próbálni, belementem, de fiatal voltam, nem törődtem annyira vele.
A másiknál meg tudtam, hogy külföldre megyek 1 hónappal később, nem akartam, hogy csak 1 hónapos legyen a kapcsolat...(nem a távkapcsolat nálam nem működik.) így megegyeztünk, hogy meglátjuk mi lesz ha visszajövök.
2012. jan. 19. 19:40
15/23 anonim válasza:
A jobb csajok nem mondják meg, ha tetszel nekik...Engem is a rusnyábbak akartak eddig felszedni csak. Ha jobb csajt akarsz, akkor neked kell kezdeményezni sajna
16/23 anonim válasza:
Azért azt is vegyük figyelembe, hogy nekik is puncijuk van. Jobb, mint a jobb kezed, az biztos.
17/23 A kérdező kommentje:
tudom, észrevettem mikor tetszettem egy lánynak, ha kölcsönös volt, megtettem a megfelelő lépést, ezt a kérdésemben nem mondtam.
2012. jan. 19. 19:48
18/23 anonim válasza:
Egyébként nem hátrányos, ha felszed az ember pár kilót, hogy mégse a pálcika emberek közé sorolódjon. Egyik véglet sem jó, tehát az se, ha túl vékony vagy és az se, ha kövér vagy. Meg kell találni a középutat.
19/23 A kérdező kommentje:
Sportolok, sokat eszem, de eddig 70 kiló volt a max (nem vagyok férges)
2012. jan. 19. 19:55
20/23 anonim válasza:
163 centi vagyok 60-62 kiló (a törpeségem mellet izmos), és csak a dagadt, vagy a 180+ csajok érdeklődnek irántam (utóbbiból kevesebb). Szóval, a dagadt csajoknak mindegy csak f@sz legyen... Náluk nem lényeg, h ogy törpe vagy, esetleg csúzli, gebe vagy izmos, csak dagadt ne legyél, szóval meg se lepődj ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!