Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 177 cm magas 88 kg-os kicsit pocakos de erős pasik bejönnek a csajoknak? Jelzem nem nagy pocak!
"Nem vagyok kövér csak ünnepien telt" by Cartmen
amúgy erős csontozatú...
pedig ha kimegy vki az utcára és meglátja a segged azt mondja "APÁM, OTT EGY MAMUT SEGGE!!"
amúgy meg az ilyen pasik inkább kimennek mint be mert bent túl szűk nekik a hely :D
Egyik oszt társam is pont ilyen, volt egy bnője (átlagnál 1 szintel jobb volt talán csak nem az én típusom) vagy 1 hónapig aztán szakított vele, én sokkal jobb képű vagyok nála sztem:D de girnyóbb, nem volt nőm még.
F18
Nem tudom, hány éves vagy, de nekem nagyon nem.
Ha még fiatal vagy, akkor még inkább elvárható, hogy fogyj le.
177 cm-hez azért a 88 kg elég sok, ha leadnál 10-12 kg-ot, akkor még mindig nem lennél giliszta, de sokkal arányosabb lehetne a testalkatod, persze jó lenne látni egy képen, hogy valójában milyen vagy
nem mindegy például az sem, hogy milyen az arcod, van-e tokád, mennyire vékony a pocakhoz a lábad (mert az elég furcsa testalkat, amikor a test kövér, a láb meg pipaszár)
szóval a magasság jó, a súly kicsit sok
izmosodj és fogyj is közben kicsit
még mindig jobb, mintha alacsony lennél és sovány, mert magasságot növelni nem lehet, fogyni viszont igen
177 cm már nem alacsony, arra már felnéznek a lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!