Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez komoly? Fiúk, ez tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez komoly? Fiúk, ez tényleg akadály?

Figyelt kérdés

Van egy srác, már az első találkozásunk óta látom rajta, hogy odavan értem, teljesen zavarban van a közelemben, ha beszélünk akkor meg főleg, és úgy néz rám hogy elég egyértelmű, hogy tetszem neki. Bár elég félénk típus, így gondoltam kezdeményezek én. Ezután bevallotta ő is, hogy mennyire oda van értem, olyan vagyok mint valami csoda, gyönyörű, kedves, okos, ilyen tökéletes lányt még életében nem is látott. (talán kicsit elfogult... :D)

És belém szeretett, semmi másra nem tud gondolni.

DE nem jöhetünk össze, mert ő egyszerűen nem érdemel meg engem, nem akarja elrontani az életem, mert ő olyan csúnya, meg stb...

Most ez komoly?? Vagy így akar lerázni? Ez elképesztő...

2012. jan. 17. 21:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Mondom kapd le, én is voltam ilyen nyomorék pár nővel, aztán lekaptak, és véresre basztam őket.
2012. jan. 17. 23:18
 22/27 anonim ***** válasza:

Növeld neki az önbizalmát.. simán lehet hogy komolyan gondolja és az egekben fog járni ha te dicséred (de ne direkt a szemébe hanem néha említsd meg mikor alkalmas hogy úú milyen okosat mondtál órán.. lényeg hogy a dicséret igaz legyen) és megpuszilod/csókolod és jársz is vele...most van esélyed boldoggá tenni ezt a szerencsétlent úgy hogy hajrá :D

amúgy már kíváncsi vagyok szóval írd le lécci, hogy mi történt :D

2012. jan. 18. 00:12
 23/27 anonim ***** válasza:
Ez nem nekünk akadály, hanem nektek lányoknak. Ott fogod hagyni, még ha neked tényleg tetszik is, mert másoknak nem, így nem tudsz büszkén végigmenni vele az utcán.
2012. jan. 18. 08:21
 24/27 A kérdező kommentje:

Hát figyelj, nem tudom te milyen nőket ismersz, eléggé felszínesek lehetnek.

Biztos, hogy büszke lennék rá, ezt elhiheted. :) Egyébként meg szerintem nagyon helyes srác. A barátnőimmel sose egyezett a véleményünk a férfiakról, de ez sose volt akadály :)

2012. jan. 18. 12:47
 25/27 anonim ***** válasza:
Valóban eléggé felszínes nőket ismerek, mivel csak olyanok léteznek :)
2012. jan. 18. 12:54
 26/27 A kérdező kommentje:

Valaki kérte, hogy írjam le, ha lesz valami fejlemény.

Ma találkoztunk, megcsókolt ő, szóval összeszedte magát, bár eléggé zavarban volt :)

Utána kérdezte, hogy most én tényleg komolyan gondolom-e ezt az egészet, mert ez számára hihetetlen... megbeszéltük a dolgokat, és most mondhatjuk úgy, hogy együtt vagyunk :)

Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt!

2012. jan. 18. 22:03
 27/27 tevetke ***** válasza:
Tök cukker! <3 *.*
2012. jan. 18. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!