Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez komoly? Fiúk, ez tényleg akadály?
Van egy srác, már az első találkozásunk óta látom rajta, hogy odavan értem, teljesen zavarban van a közelemben, ha beszélünk akkor meg főleg, és úgy néz rám hogy elég egyértelmű, hogy tetszem neki. Bár elég félénk típus, így gondoltam kezdeményezek én. Ezután bevallotta ő is, hogy mennyire oda van értem, olyan vagyok mint valami csoda, gyönyörű, kedves, okos, ilyen tökéletes lányt még életében nem is látott. (talán kicsit elfogult... :D)
És belém szeretett, semmi másra nem tud gondolni.
DE nem jöhetünk össze, mert ő egyszerűen nem érdemel meg engem, nem akarja elrontani az életem, mert ő olyan csúnya, meg stb...
Most ez komoly?? Vagy így akar lerázni? Ez elképesztő...
Most nem azért, de a "te nálam sokkal jobbat érdemelsz" az tipikus lerázós szöveg, így lehet lerázni valakit anélkül, hogy nyíltan elküldenék a fenébe... És nem csak a pasik használják, hanem a csajok is. Az ilyen szövegekre érdemes odafigyelni, csak hogy tudd hogy merről fúj a szél.
Pedro
Ha ilyen balf*sz akkor megérdemli hogy ne legyen csaja:D Gondolom kezdeményezni sose kezdeményezett még erre megteszik ezt helyette azt akkor meg ilyen töketlen.
Nekem ha nem tetszik egy csaj akkor nem kezdem el dicsérni hanem látványosan közömbös vagyok vele szemben hogy vegye a lapot...
Szerintem ha lattad rajta mindig is, hogy tetszel neki, akkor nem lerazos szoveg.
En erre ugy reagalnek, hogy "ugy rontom el a sajat eletem ahogy akarom" es lekapnam :D
1. Tényleg ennyire nincs önbizalma
2. Le akar rázni
Érdemes megfigyelni, hogyan viselkedik társaságban. Vagy elgondolkozni azon, hogy igazából van e oka csúnyának érezni magát. Ha nyilvánvalóan nincs oka rá, akkor nem valószínű, hogy komolyan ezt gondolja magáról...
De ha önbizalomhiány, akkor ha ilyen jónak gondol engem, nem kéne, hogy ettől inkább helyrejöjjön az önértékelése?
Majd holnap találkozunk megint, igyekszem majd a végére járni ennek. Bár kétségtelenül fura egy helyzet.
17-es, az én szememben nyilván nem csúnya, mivel nagyon tetszik nekem...
Beszéltem erről pár barátnőmmel, szerintük nem néz ki jól, azt mondták nem is értik mi tetszik nekem benne(milyen kedvesek... :D)
dehát ez olyan relatív dolog, hogy ki néz ki jól és ki nem.
ennyire nem lehet kevés az önbizalma. már elhatározta hogy magányosan fog megdögleni O.O
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!