Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez komoly? Fiúk, ez tényleg akadály?
Van egy srác, már az első találkozásunk óta látom rajta, hogy odavan értem, teljesen zavarban van a közelemben, ha beszélünk akkor meg főleg, és úgy néz rám hogy elég egyértelmű, hogy tetszem neki. Bár elég félénk típus, így gondoltam kezdeményezek én. Ezután bevallotta ő is, hogy mennyire oda van értem, olyan vagyok mint valami csoda, gyönyörű, kedves, okos, ilyen tökéletes lányt még életében nem is látott. (talán kicsit elfogult... :D)
És belém szeretett, semmi másra nem tud gondolni.
DE nem jöhetünk össze, mert ő egyszerűen nem érdemel meg engem, nem akarja elrontani az életem, mert ő olyan csúnya, meg stb...
Most ez komoly?? Vagy így akar lerázni? Ez elképesztő...
kevés önbizalma van, azt hiszi te sokkal többet érsz, meg jobbat érdemelsz mint ő.
Amúgy oda van érted, imád, csak nehhéz legyőznie magában ezt a negatív önértékelést.
ááááhhh!
Őszintén??
előadta h szeret, meg gyönyörű vagy meg odáig van érted, ezek szavak.
De nem lehettek együtt mert ő olyan csúnya meg stb..? mindjárt meg is hatódok :)
NEM NEM NEM! Nem kellesz neki ennyi! Ez melléduma mind.
tenyleg van ilyen. a betegseg neve homorenciabuliszkor
vagyis magyarul szerencsetlen
Ez kész...
Aztán remélem írni fog ide gyk-ra olyan kérdést, hogy "Nekem mééér nem lehet szép barátnőm???" meg "Hogy tegyem magam túl azon, hogy örökké egyedül maradok?"
Rúgd seggbe légyszi a nevemben -.-
Én is így gondolom egyébként, hogy csak duma az egész... dehát minek mond ilyeneket, mi értelme??
Áááh, ...
Adj neki onbizalmat. Meg fogja hálálni es a tenyeren fog hordozni.
Legkozelebb puszild meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!