Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akadály az ha más nyelven beszélünk azért megértjük egymást de ez akadály lehet? Ebből egyáltalán lehet komoly kapcsolat?
Nekem volt horvát csajom, semmi gáz nem volt ebből (de mondjuk én tudok horvátul).
Bár románnal én se kezdenék.
A kapcsolat müködhet ha megértitek egymást...nekem is volt lengyel pasim!!:)))
Ja és a "románellenes" balf*szok rasszista barmok!!! Mit számit az h román ha rendes, kedves és aranyos??? Szerintem nem kell elitélni azért egy embert, mert nem magyar!!!!
Igen,és akkor egy cigány is lehet kedves,rendes,aranyos,és akkor most rögtön ugorjunk is a nyakukba,mi?! Ha meg kidobod jön a família,aztán agyonb*sz!
Az a baj,hogy nekem már elég szilárd véleményem van többek a románokról,a magyar ellenességük miatt..Lehet mondani,hogy "jajj dehát nem mind olyan!" Ettől még a többség igenis ilyen,ráadásul még Erdélyt is a saját földjüknek tekintik..Na,most le lehet rasszista barmozni,de ettől még ez az igazság!! Én egy románhoz egy ujjal sem nyúlnék..!
Ja,és csak úgy mellékesen jegyzem meg,hogy nekem sem magyar barátnőm van,tehát már nem ítélek én el mindenkit,aki nem magyar.. :) Csak azt,aki megérdemli.. :)
Lehet lepontozni,tudom,hogy ez lesz,amilyen szánalmas itt a nagy többség..ÉN legalább ki merem mondani a véleményem,és nem igazodok a normákhoz,nem védem a cigányokat(határtalanul szégyellem,de negyed részben én is az volnék!!!!!!!!!!!!! Emiatt még az öngyilkosság ötlete is felmerült bennem..és ez nem vicc!),se más rohadt népséget..!
Na,ennyi lenne,hali!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!