Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akadály az ha más nyelven beszélünk azért megértjük egymást de ez akadály lehet? Ebből egyáltalán lehet komoly kapcsolat?
te s*ggfej ne hasonlítsd már a románokat a cigányokhoz!!
Teljesen másak ne okoskodjál itt inkább gondolkozz el hogy te milyen vagy mert csinálhatnál egy külön államot a te fajtádnak csak akkor kitörne a tömegverekedés mert olyan h*lyék vagytok. utálom az ilyen rasszista b*rmokat
Én egy csomó románt ismerek és csak annyi bunkó van köztük mint magyar amúgy nagyon rendesek teljesen olyanok mint a magyarok csak románul beszélnek meg persze másak a szokásaik de ezért nem kell őket elítélni !
Nem azt kell nézni, hogy valaki honnan származik, hanem azt hogy milyen ember. Engem 1 hete csalt meg a magyar pasim, akkor az összes magyar hűtlen, vagy mi?:)
És lehet komoly a kapcsolat, ha valóban megértitek egymást.
...
Sz*rj a buta rasszistákra, és Erdély jó hely, még akkor is ha már nem Magyarországhoz tartozik. Fekete tavi vásár rulz!
"Igen,és akkor egy cigány is lehet kedves,rendes,aranyos..."
Pontosan. :)
00:34-es vagyok.
Miért is az én államomban törne ki tömeg verekedés? Szerintem most is te voltál az,aki kicsit alpárian fogalmazott,reagált,nemde:)?
És én nem hasonlítottam a cigányokat a románokhoz.Kérlek,emelj ki egy olyan mondatot a válaszomból,ami arra utalt,hogy én most a románokat és a cigányokat egy kalap alá vettem.
Tudod,azért,mert egy szövegben szerepelt a 2,még nem biztos,hogy hozzájuk hasonlítom. Hogyha mondjuk az angolokat írtam volna a cigányok helyett,akkor meg az angolokhoz hasonlítanám őket..? Bár szerintem akkor fenemód nem lenne ekkora felháborodottság :)
Nézd,én csak azt tudom mondani,amit tapasztalok,vagyis azt,hogy a többség utálja a magyarokat.De kegyetlenül.
Ha a kiszemelted esetleg román,és ő rá ez nem tartozik,akkor miért veszed fel? És én különben is nem azt mondtam,hogy minden románt utálok..mert nem. Aki normális,azzal nincs bajom.
Ugyanígy vagyok a cigányokkal..amelyik tisztességes,normális,ahhoz nem állok úgy,hogy "na,ez is egy büdös cigány." Nem.Ilyenkor egy rossz szót nem szólnék rá,mert igazságtalanságnak érzem,hogy ezért illessem rasszista jelzőkkel,holott meg rendes,és különbözik a többitől.
Ne haragudj,ha megsértettelek..Nem ez volt a célom. Csak elmondtam a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!