Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin ha beülünk vhova,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin ha beülünk vhova, a férfi fizet, ugye?

Figyelt kérdés
Nincs sok tapasztalatom ilyen téren, és lesz egy randim a közeljövőben :) A srác be szeretne ülni valahova, ilyenkor automatikusan ő fizet, igaz? Vagy illik megkérdezni, hogy álljam-e a felét? :)
2012. jan. 16. 19:54
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:

01:27 Miért, a sokadik randin hova szokás menni?

Sajnálom, hogy a válaszolók nem írták meg a korukat, kíváncsi lennék, ki mennyi idősen gondolja azt, amit.

Azért az se mindegy ám, hogy a saját zsebpénzét kell-e költenie, esetleg szülőtől kérni a randira, vagy már dolgozik az illető fiatalember. Utóbbi esetben szerintem kevésbé van olyan érzése a fiúnak egy mozizás után, amit ő állt, mintha a fogát húzták volna ki...

2012. jan. 17. 08:58
 42/60 anonim ***** válasza:
71%
hát nálam mindig úgy volt,h a pasi fizet,és mondhatjátok,h a pénzére megyek meg hasonlók,nem hiszem,h a legcsóróbb gyereket sírba viszi 500 ft 2 kávéra,később persze felesbe,vagy én fizetek mindent,de sztem annak kell fizetnie aki elhívja a másikat,szóval ha én hívom,én fizetek,ha ő hív,ő fizet
2012. jan. 17. 12:31
 43/60 pqpqpq ***** válasza:

08:58 Sajnálom, hogy a válaszolók nem írták meg a korukat, kíváncsi lennék, ki mennyi idősen gondolja azt, amit.

Azért az se mindegy ám, hogy a saját zsebpénzét kell-e költenie, esetleg szülőtől kérni a randira, vagy már dolgozik az illető fiatalember. Utóbbi esetben szerintem kevésbé van olyan érzése a fiúnak egy mozizás után, amit ő állt, mintha a fogát húzták volna ki...

31 vagyok , mar sokmindenen keresztul mentem es tudom ,hogy melyik randibol mi lett a vege,szoval tapasztalatbol irtam az elozo valaszaimat

2012. jan. 17. 13:26
 44/60 anonim ***** válasza:

44-es válaszolónak: Köszi, hogy megírtad a korodat. Sajnálom, hogy rossz tapasztalataid voltak. (A válaszaidból nekem ez jött le.) Viszont úgy látom, most már sínen vagy.:)

Nehezek ezek az anyagi dolgok.

Szerintem mindenki nagyjából tudja, mit tud bevállalni. Tényleg vannak olyan lányok, akik a pénzre hajtanak, ők általában valami nívósabb helyre tanácsolják a randit, és kíváncsian várják, hogy a fiúk milyen mélyen nyúlnak a zsebükbe.

Viszont ezekből a hozzászólásokból nekem nem az jött le, hogy itt pénzéhes ribancok mondták volna azt, hogy az első randin jól esik nekik, hogy a fiú fizet. Az első randiról van szó!!! Ez tényleg csak egy kis figyelmesség, amit a normális lányok nagyon nagyra tudnak értékelni; és koránt sem azt jelenti, hogy elvárják, vagy azt, hogy a későbbiekben természetesnek veszik.

Ha már megkérdeztem, én is elmondom, leány vagyok, lassan 24 esztendős.:)

2012. jan. 17. 16:14
 45/60 anonim ***** válasza:

ma 16:14!

Az más, hogyha felajánljuk.(mindig felszoktuk) De azért nehogy már úgy indítsatok, hogy elvárjátok... Nem fog földhöz vágni az a pár száz forint, nem erről van szó. Nekem a gondolkodásotokkal van bajom. Amúgy 22F

2012. jan. 17. 16:25
 46/60 anonim ***** válasza:

16.14 vagyok.

Pont azt írtam, hogy nem elvárja az ember, illetve most inkább nem szeretnék általánosságban beszélni; én nem várom el, hogy meghívjanak.

A kérdezőnek is azt tanácsoltam, hogy vegye elő a fogyasztásának megfelelő összeget, majd eldől, ki mit fizet.

Egyébként mindig felajánlottam, hogy fizetem a részem, a fent leírt módon, nem pedig úgy, hogy ne lehessen visszautasítani.

Az, hogy az ember nagyra értékeli, és az, hogy elvárja, nem ugyanazt jelenti. És nem is hiszem, hogy ez fogja eldönteni, mi lesz a kapcsolatból.

2012. jan. 17. 16:48
 47/60 anonim ***** válasza:

"Sajnálom, hogy a válaszolók nem írták meg a korukat, kíváncsi lennék, ki mennyi idősen gondolja azt, amit.

Azért az se mindegy ám, hogy a saját zsebpénzét kell-e költenie, esetleg szülőtől kérni a randira, vagy már dolgozik az illető fiatalember. Utóbbi esetben szerintem kevésbé van olyan érzése a fiúnak egy mozizás után, amit ő állt, mintha a fogát húzták volna ki..."

Most a korom alapján akard egy kalap alá venni a kortársaimat? A nézeteim függetlenek a koromtól, a magasságomtól, a szemem színétől. Igazad van, valóban nem mindegy, hogy zsebpénz, vagy fizu, mert ha még suliba jársz, akkor miért költenéd a pénzed a másikra egy talánért, miközben ő ezt nem teszi? Ráadásul, hogy egy srácnak csak zsebpénze van, akkor mindenki azzal jön, hogy így járt, akkor nem csajozzon, vagy adja lejjebb az igényeit. Bezzeg, ha egy csaj tanul még, akkor automatikusan elvárja - pont erre hivatkozva - hogy mindenki a másik perkáljon ki. Fizetés. Mivel sokan elég csórók, szintén nagy pofátlanság lehúzni a másikat. Ha pedig nektek fizetni kell a randiért és a figyelemért, akkor mégis miért érzitek magatokat különbnek a k.rváknál?

2012. jan. 17. 17:30
 48/60 pqpqpq ***** válasza:

ez jo huszzura sikeredett tema :)ugyhogy meg par hozzaszolas ugyerzem bele fer az en reszemrol is:

44-es válaszolónak: Köszi, hogy megírtad a korodat. Sajnálom, hogy rossz tapasztalataid voltak. (A válaszaidból nekem ez jött le.) Viszont úgy látom, most már sínen vagy.:)

2012. jan. 17. 18:36
 49/60 pqpqpq ***** válasza:
nem csak rossz tapasztalataim voltak hanem csak azokat hoztam fel peldanak hogy mas is ne tevedjen
2012. jan. 17. 18:37
 50/60 pqpqpq ***** válasza:

kepzeljetek el magatokat hogy elso randi egy csajjal...

beulunk egy kavezoba a Raday uton

, beszelgetunk,ismerkedunk

lassan ott az ido hogy tavozzunk.

mindketten odamegyunk a pulthoz fizetni a kavenkat.

en a zsebembe nyulok majd azt mondom hogy : hu ba.ssza meg nincs nalam penz. akkor meg mi lessz? milyen velemenyetek lenne rollam nektek csajoknak?

31f

2012. jan. 17. 18:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!