Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin ha beülünk vhova, a férfi fizet, ugye?
Figyelt kérdés
Nincs sok tapasztalatom ilyen téren, és lesz egy randim a közeljövőben :) A srác be szeretne ülni valahova, ilyenkor automatikusan ő fizet, igaz? Vagy illik megkérdezni, hogy álljam-e a felét? :)2012. jan. 16. 19:54
2/60 anonim válasza:
Automatikusan, persze... Nem irigylem a srácot.
3/60 anonim válasza:
Beszéljétek meg előre.
Manapság már az az elfogadottabb, hogy felesbe megy minden.
Szóval tisztázzátok az elején, abból nincs gubanc.
4/60 anonim válasza:
Szerintem, a mai világban úgy a korrekt, ha az első randin a lány is fizet, ez nem a pénzről szól!
5/60 anonim válasza:
illik felajánlani a felest, de ha ragaszkodik ahhoz, hogy ő fizet, akkor ne vitatkozz
6/60 anonim válasza:
Szerintem a férfi fizet.és a nö már megy is vele.
9/60 anonim válasza:
Nekem le sülne az arcomról a bőr ha felesbe fizetnénk, mert én fizetek ilyen helyzetben. De valószínűleg én maradinak tűnök itt. De vállalom. 35F
10/60 anonim válasza:
Fele-fele.
Ne hallgass a sok szerencsétlenre, akik mindent perkálnak a nőnek, aztán csodálkoznak, hogy le lettek pattintva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!