Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin ha beülünk vhova, a férfi fizet, ugye?
"Nyilván második meg sokadik randin már lehetőségeimhez mérten beszállok, komoly párkapcsolatról nem is beszélve, de ha egy férfi az első randin már ilyesmiken problémázik, nálam nagyon sok mínusz pont."
Ja értem. Ha nincs pénzed, akkor semmi baj, mert te csak a lehetőségedhez képest szállsz be a sokadik randin. De ha egy srác csóró, akkor így járt, ne akarjon csajozni. Ha ti mindenféle hülye tesztet találtok ki, hogy kiszűrjétek a srácokat, akik csak megdugni akarnak, akkor mi is ki akarjuk szűrni az anyagias ribancokat. Nálam pedig az a mínusz pont, ha egy csaj bankautomatának néz.
20:56
Ha egy mód van rá, a saját frusztrációdat ne vetítsd ki az én válaszomra. Nem ismersz, nem tudsz rólam semmit, pár mondat alapján meg ne találj ki értelmetlen dolgokat.
Köszönöm.
(Nem reagálok mást, mert ezen az oldalán nem érdemes hülyékkel vitatkozni.)
Jó, itt még csak az első randiról van szó, és hogy beülünk egy kávéra vagy cappuccino-ra. Nyilván a későbbi találkozások során nem merül fel bennem, hogy mindent ő fizessen, de az első randin szerintem is természetes lenne, hogy ő fizet, pláne, ha ő akar beülni valahova.
Köszönöm a válaszokat!
Ja, és a hozzászólásaid alapján borítékolható, hogy nem fogsz megöregedni egy hűséges, szerető társ mellett...
pedig meg fogok oregedni egy huseges szereto tars mellett... ha a hozzaszolasaim alapjan ha nem...
ugyanis tavaly eljegyzesunk volt iden meg lagzi lessz.
de teged, aki elvarod hogy szegeny pasi a nehezen megszerzett penzecskejet rad pazarolja... eleg szanalmas vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!