Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin ha beülünk vhova,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin ha beülünk vhova, a férfi fizet, ugye?

Figyelt kérdés
Nincs sok tapasztalatom ilyen téren, és lesz egy randim a közeljövőben :) A srác be szeretne ülni valahova, ilyenkor automatikusan ő fizet, igaz? Vagy illik megkérdezni, hogy álljam-e a felét? :)
2012. jan. 16. 19:54
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
86%
Fura a hozzáállásotok. Nem vagyok anyagias, távolról sem, de nekem fura lenne, ha első randin elvárná a fiú, hogy én is fizessek. Mondjuk nem is engedném, hogy sokat költsön, első randikon inkább sétálni szeretek, de ha felajánlja, hogy igyunk valamit, vagy nyaljunk el egy fagyit, akkor számomra az a normális, ha a férfi fizet. Talán kicsit régimódi vagyok. Nyilván második meg sokadik randin már lehetőségeimhez mérten beszállok, komoly párkapcsolatról nem is beszélve, de ha egy férfi az első randin már ilyesmiken problémázik, nálam nagyon sok mínusz pont.
2012. jan. 16. 20:43
 12/60 anonim ***** válasza:
35%
Nem mondom hogy állandóan a pasinak kell fizetni, úgy fair ha mindenki állja a magáét. De azért mégiscsak az 1. randin vagyunk. Szerintem fizessen a férfi. a következőn már lehet osztozni.
2012. jan. 16. 20:43
 13/60 pqpqpq ***** válasza:
20%
es itt vannak ugyebar az anyagias valaszok... hogy a pasi fizessen elso randikon... na neeee fele fele es kesz!!!! ti sem adtok elso randin pinat azert.....annyi erovel ku.rvahoz is lehet menni es az sokszor olcsobb ha mindent osszeszamolunk
2012. jan. 16. 20:47
 14/60 anonim ***** válasza:
56%
Ja, és a hozzászólásaid alapján borítékolható, hogy nem fogsz megöregedni egy hűséges, szerető társ mellett...
2012. jan. 16. 20:51
 15/60 anonim ***** válasza:
41%

"Nyilván második meg sokadik randin már lehetőségeimhez mérten beszállok, komoly párkapcsolatról nem is beszélve, de ha egy férfi az első randin már ilyesmiken problémázik, nálam nagyon sok mínusz pont."

Ja értem. Ha nincs pénzed, akkor semmi baj, mert te csak a lehetőségedhez képest szállsz be a sokadik randin. De ha egy srác csóró, akkor így járt, ne akarjon csajozni. Ha ti mindenféle hülye tesztet találtok ki, hogy kiszűrjétek a srácokat, akik csak megdugni akarnak, akkor mi is ki akarjuk szűrni az anyagias ribancokat. Nálam pedig az a mínusz pont, ha egy csaj bankautomatának néz.

2012. jan. 16. 20:56
 16/60 anonim ***** válasza:
41%
Nem értem ezt a fizessen a férfi elvárást. Ti mivel adtok többet az első randin, mint mi? Miért vagytok különbek?
2012. jan. 16. 21:00
 17/60 anonim ***** válasza:
37%

20:56

Ha egy mód van rá, a saját frusztrációdat ne vetítsd ki az én válaszomra. Nem ismersz, nem tudsz rólam semmit, pár mondat alapján meg ne találj ki értelmetlen dolgokat.

Köszönöm.

(Nem reagálok mást, mert ezen az oldalán nem érdemes hülyékkel vitatkozni.)

2012. jan. 16. 21:00
 18/60 A kérdező kommentje:

Jó, itt még csak az első randiról van szó, és hogy beülünk egy kávéra vagy cappuccino-ra. Nyilván a későbbi találkozások során nem merül fel bennem, hogy mindent ő fizessen, de az első randin szerintem is természetes lenne, hogy ő fizet, pláne, ha ő akar beülni valahova.

Köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 16. 21:02
 19/60 pqpqpq ***** válasza:
25%

Ja, és a hozzászólásaid alapján borítékolható, hogy nem fogsz megöregedni egy hűséges, szerető társ mellett...

pedig meg fogok oregedni egy huseges szereto tars mellett... ha a hozzaszolasaim alapjan ha nem...

ugyanis tavaly eljegyzesunk volt iden meg lagzi lessz.

de teged, aki elvarod hogy szegeny pasi a nehezen megszerzett penzecskejet rad pazarolja... eleg szanalmas vagy

2012. jan. 16. 21:04
 20/60 A kérdező kommentje:
21:00 --> Nem az, hogy mi mivel vagyunk különbek, vagy hasonló. Csupán véleményem szerint udvariasságból kellene a férfinek fizetni. Lehet régimódi vagyok, de így illik. (És amúgy sem hal bele egy kávéba, nem étterembe megyünk, nagyobb összeget nyilván nem hagyném.)
2012. jan. 16. 21:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!