Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin ha beülünk vhova,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin ha beülünk vhova, a férfi fizet, ugye?

Figyelt kérdés
Nincs sok tapasztalatom ilyen téren, és lesz egy randim a közeljövőben :) A srác be szeretne ülni valahova, ilyenkor automatikusan ő fizet, igaz? Vagy illik megkérdezni, hogy álljam-e a felét? :)
2012. jan. 16. 19:54
1 2 3 4 5 6
 31/60 pqpqpq ***** válasza:
32%

egyet ertek evel be is fejeztem

u.i ma egy kave holnap ketto :)))))))))))

2012. jan. 16. 21:15
 32/60 anonim ***** válasza:
22%
Lehet, hogy korlátoltak vagyunk, de belőlünk nem lesz papucs és kassza egyben:)
2012. jan. 16. 21:18
 33/60 anonim ***** válasza:
61%
illik h ő hívjon meg 21L
2012. jan. 16. 22:12
 34/60 anonim ***** válasza:
0%
Viszont egy lánynak nem illik azt mondania, hogy egy férfi hívja meg. :))
2012. jan. 16. 22:25
 35/60 anonim ***** válasza:
70%

Amúgy komolyra fordítva:

nem kell ezt előre eldönteni. Ha pl. úgy látod majd, hogy elég volt az az egy rani és óhajtasz folytatást (ilyen is lehet), akkor fizetéskor halkan de határozottan közlöd, hogy külön számolják a te fogyasztásodat. Igy nem érhet az a vád, hogy potyázni ültél be, és egyben diszkréten tudatod is a pasival, hogy sok jóra ne számítson.

De ha minden jól alakul, akkor hagyd fizetni, ha akar (ugyis felajánlja, ha nem, akkor bunkó), és esetleg hozzáteheted, hogy rendben, de akkor legközelebb te rendezed a mindkettőtökét. Így szintén nem érhet a sóherság vádja, és szintén jelet adsz a pasinak a továiakkal kapcsolatban.

2012. jan. 16. 22:42
 36/60 anonim ***** válasza:
*raNdi is, és NEM óhajtasz...
2012. jan. 16. 22:43
 37/60 anonim ***** válasza:
100%

Én már vissza nem keresem, ki írta ezt a "rád pazarolja a megtakarított pénzét". Nem akartam elhinni!:D Ha a fiú akar beülni valahova, két kávé még jóval egy ezres alatt van, annyit kibír. De szerintem ha így rákérdezel, nem fogja azt mondani, hogy "igen, légyszi fizesd ki a sajátodat". Ha fizetésre kerül a sor, vedd elő a pénztárcád, és vegyél elő belőle a fogyasztásodnak megfelelő pénzt. Ha szól, hogy hagyd csak, akkor ne erőltesd, hogy annyira fizetni akarsz, köszönd meg szépen.

Egyébként szerintem ha elhív olyan helyre, aminek anyagi vonzata is van, akkor alap, hogy fizet. Ha valaki ezt nem akarja bevállalni, akkor menjen sétálni a lánnyal.

Egy kapcsolatban viszont ez teljesen más, azért ott már nyíltan meg lehet ezt beszélni, és akkor már inkább szokás fifti-fifti osztozni a közös kiadásokon.

2012. jan. 16. 22:59
 38/60 anonim ***** válasza:
41%

!!!!!!A HELYES VÁLASZ AZ ÉN VÁLASZOMBAN LESZ!!!!!!

A válasz nagyon egyszerű...

Természetesen a férfinak mindig fel kell ajánlania,hogy ő fizet,de amelyik lány első randin nem ellenkezik,hogy nem ő fizeti a felét az számomra SEMMIT SE ÉR!

A legtöbb fiú ha első randizik akkor tudja magában,hogy neki kéne fizetnie az egészet de minden egyes fiú szerintem várja azt a pillanatot mikor a csajszi mondja és előveszi a pénztárcáját,hogy felesbe fizet...

Ha valaki hallgat és tűri,hogy a fiú fizessen mindent akkor az a fiú szemében már egy nagyon rossz pont ... :(

Ez van!

2012. jan. 16. 23:42
 39/60 anonim ***** válasza:

"Ha egy mód van rá, a saját frusztrációdat ne vetítsd ki az én válaszomra. Nem ismersz, nem tudsz rólam semmit, pár mondat alapján meg ne találj ki értelmetlen dolgokat.

Köszönöm.

(Nem reagálok mást, mert ezen az oldalán nem érdemes hülyékkel vitatkozni.)"

Nem itt vezetem le a frusztrációmat. Szerintem normálisan reagáltam a hozzászólásodra. Te se ismersz engem, de lehülyézel. Én sem szeretek idiótákkal vitázni, ezért próbáltam egyszerűen fogalmazni, hogy megértsd, úgy látszik nem sikerült.

2012. jan. 17. 01:19
 40/60 anonim ***** válasza:
45%

"21:00 --> Nem az, hogy mi mivel vagyunk különbek, vagy hasonló. Csupán véleményem szerint udvariasságból kellene a férfinek fizetni. Lehet régimódi vagyok, de így illik. (És amúgy sem hal bele egy kávéba, nem étterembe megyünk, nagyobb összeget nyilván nem hagyném.)"

Szerintem meg az elég udvarias, ha lesegítem a kabátodat, vagy előreengedlek. Bár tudom, hogy ez a szemetekben a nyálas papucsság és a férfiatlanság jelképe lett. Most nem akarok belemenni az egyenjogúsági vitába, de megint előjön, hogy az előnyök azok kellenek, de a hátrányok azok a férfi dolga. Azt sem értem miért hivatkoztok arra, hogy dehát ő hívott el, akkor perkáljon ő. Mivel ha az életetek múlna rajta, akkor sem hívnátok el egy srácok sehová, nyilván ez a mi feladatunk, de ez még mindig nem kötelez semmire.

Nyilván pár üdítő, fagyi, vagy kávé nem fog anyagilag lenullázni, de a sokadik randin sem lehet csak ezekre költeni és a parkban sétálni, mert akkor már húzzátok a szátokat. Tudom, rossz helyen keresgéltem, ti nem ilyenek vagytok stb.

2012. jan. 17. 01:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!