Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin ha beülünk vhova, a férfi fizet, ugye?
Figyelt kérdés
Nincs sok tapasztalatom ilyen téren, és lesz egy randim a közeljövőben :) A srác be szeretne ülni valahova, ilyenkor automatikusan ő fizet, igaz? Vagy illik megkérdezni, hogy álljam-e a felét? :)2012. jan. 16. 19:54
21/60 anonim válasza:
Annyit azért hozzátennék, hogy a szövegértelmezési képességeid nem túl kiemelkedőek.
Direkt írtam, hogy első randin a sétálós-beszélgetős dolgokat részesítem előnyben, pont azért, mert nem a férfiak pénze érdekel. Ellenben ha mégis behív valahova, akkor feltételezem azért teszi, mert úgy készült, és nem várja, hogy én fizessek (ha én hívok meg valakit, akkor meg egyértelműen én fizetek, ez ennyire egyszerű).
22/60 A kérdező kommentje:
Utolsó, én is pontosan így gondolom!!
2012. jan. 16. 21:07
23/60 anonim válasza:
Képzeld épp esküvőre készülök, egy olyan férfival, aki nyakig úszik az adósságban, és hónapok óta csak én keresek :)Tudod, miért? Mert nem vagyok anyagias rib@nc, aminek te ismeretlenül tartasz.
24/60 pqpqpq válasza:
Képzeld épp esküvőre készülök, egy olyan férfival, aki nyakig úszik az adósságban, és hónapok óta csak én keresek :)Tudod, miért? Mert nem vagyok anyagias rib@nc, aminek te ismeretlenül tartasz.
en rib@ncot nem irtam
25/60 anonim válasza:
Amúgy meg, jánykáim, ti qrtátok ezt el, nem kicsit, ti akartatok nadrágot, meg szavazati jogot, a többiről nem is beszélve, viseljétek a következményeket is. :))
26/60 pqpqpq válasza:
amugy jol osszefogtak a lehuzos csajok... nemhiaba aki hasonlitt az vonza egymast :)
27/60 anonim válasza:
Szó szerint nem. Csak épp egy teljesen normális válaszra ilyen bunkó, kötekedő stílusban írtál (igenis leminősítve ismeretlenül is engem) pusztán azért, mert eltérő az álláspontunk. Ez téged minősít. Ok nélkül én nem szoktam senkibe így belegázolni.
28/60 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ti nem tudjátok az illemet. És egy kávé még nem minősül lehúzásnak.
2012. jan. 16. 21:13
29/60 anonim válasza:
Ne vitatkozzatok velük srácok. Hála Istennek vannak még normális lányok, nem vagyunk rászorulva az ilyenekre:)
30/60 anonim válasza:
Ahogy mi sem az olyan korlátoltakra, mint itt egyesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!