Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ráznak le a csajok amikor kiderül h nem volt még barátnőm? 20f
Én is ebbe a cipőbe jártam ..., de kilehet nőni
1. Légy határozottabb a válaszaidon látszik h határozatlan vagy az nem jó a lányoknál
2.A nőkbe biológiailag bele van kódolva hogy a legjobb legerősebb... pasikat szeressék... és igaza van az előttem lévő válaszolónak akinek volt barátnője az többi nő,lány szemébe egy kultuszt jelent magyarul följebb tesz a ranglistán mert betudtad fűzni azt a jó csajt vagyis valamit jól csinálsz ez jön le a többi csajnak
3.Semmikép ne említsd nekik, hogy még nem volt barátnőd ennek egyszerű oka van mert akkor 1 lúzernek tekintenek mert azt hiszi hogy valahol nagy gebasz van!
4. Legfontosabb, hogy legyen önbizalmad az sugározzon rólad, hogy nincs nálad jobb és ne érdekeljenek a hibáid mert ha saját magad nem tudod elfogadni, hogy várod el , hogy más elfogadjon
Nekem nem lenne baj, ha kiderülne a fiúról, hogy még nem volt barátnője. Sőt. :) Persze akkor, ha nincs valami különös oka, csak pl. félénk.
Merre laksz amúgy?
17L
01-16 17:41
ezzel egyet értek.
Amúgy tényleg furi, mert általában tapasztalatlan lányok azok a cukik, a tapasztalatlan fiúk meg a lúzerek...
20 éves lány vagyok, és egy kapcsolatom sem volt még. csókolóztam már, randizgattam fiúkkal, de olyan egyik sem volt, akire azt mondanám, hogy a 'pasim' volt. Ha ilyeneket kérdeznek tőlem, hogy hány pasim volt, akkor azt szoktam mondani, hogy egy olyan sem, akiről érdemes beszélgetni, vagy ilyesmi.
Szerintem, ha határozottabb vagy a lányokkal, az plusz pont, függetlenül attól, hogy nem volt még kapcsolatod. Ha szégyenlős vagy lányok társaságában, azt észrevesszük. Legyél laza, és mikor megkérdezik... nem kell hazudnod. mondd azt, hogy nem volt olyan kapcsolatod, amit érdemes lenne megemlíteni, vagy ami hosszan tartó lett volna, ilyesmi. Egyszerűen csak úgy fogalmazod meg, hogy nem veszik észre, hogy gyakorlatilag totál tapasztalatlan vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!