Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testbeszédnél mik azok a jelek amelyekből kiderül biztosra, hogy tetszem egy lánynak?
Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 19:04
1/7 anonim válasza:
nem tudom, de kíváncsi vagyok én is.
Kiegészítem a kérdésed, ha megengeded, hátha érdekes ez is.. egy randin (akarattal) mit tegyen a fiú, amire ha a lány reagál/mozdul/válaszol, abból kiderül, hogy tetszik-e neki a fiú vagy sem? van ilyen trükk?
2/7 anonim válasza:
teljes testével feléd fordul beszéld közben, gyakran érinti meg az arcát illetve a haját, mosolyog, folyamatosan a szemedbe néz, és ha minden apró pillanatot megragad hogy hozzád érjen(akár csak egy fél másodpercre is) akkor bejössz neki...
3/7 Bogee123 válasza:
Téged néz, magától rád ír, segít, bókol, keresi a tekinteted. Hasonló helyzetben vagyok, csak palival. SEMMI jelet nem látok, lehet h akkor néz amikor én nem látom. Fiúknál mik a jelek?:)
13/L
4/7 anonim válasza:
19:11-es... hát nehéz tuti biztos trükköt mondani ilyenre... de pl egy ölelésből sok minden kiderül, vagy ha nem vagy elég bátor akkor figyeld pl a kezét... ha valamivel folyamatosan babrál de amúgy rád figyel akkor van benne egy jó fajta izgulás... ez lehet pl attól hogy nagyon bejössz neki :) jobbat nem tudok hirtelen mondani
5/7 anonim válasza:
Bogee123 ha nem látsz semmi jelet akkor az azért van mert csak barátnak akar.
6/7 Bogee123 válasza:
Köszi utolsoo:) Bár nemtudom..ljákolta a képem, meg eg yolyan kiírásom h lájk ha kedvelsz valamennyiree...nemtudom ha nemis pasinak, barátnak perfect, főleg azután, hogy azért nincsenek fiu barátaim, mert mind belémszeretett és ha nemet mondtam utána már nemvolt nagy haverság.:((
7/7 anonim válasza:
Én magamon azt vettem észre, hogy ha tetszik egy srác akkor állandóan őt hallgatom, figyelek rá, és minden mást letojok körülöttem. Sokat mosolygok stb. Szóval szerintem ezek ilyen alap dolgok, legalábbis nálam. Az is lehet hogy a csaj kicsit zavarban lesz, én csak olyan pasival vagyok zavarban aki tényleg tetszik, aki nem azzal tök lazán elbeszélgetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!