Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavaly lettem figyelmes egy külföldi csajra. Hogy tudnék randizni vele? (Mondanom se kell, a szövegből kiderül, hogy nagyon tapasztalatlan vagyok a nők terén). Bővebben lent.
25éves fiú vagyok külföldön élek a szüleimmel. Én nem szeretek itt lenni, a szüleimnek viszont jobb, hogy velük vagyok, tanulok, készülök az egyetemre. Mondtam nekik, hogy én nem akarok itt semmit csinálni, mindenképpen haza akarok majd menni, ha ők már nem tudnak elhelyezkedni.
Ez a csaj egy szakszervezetnél dolgozik,anya ügyeit többször is intézte,anya szerint tetszem neki.Egyszer későn értünk be az irodába,jött ki a kollégáival,ők mentek balra,mi jobbra és egymást néztük.Visszafordult,és engem nézett.Bátorkodtam ajándékot vinni neki,de a kolléganője is ott volt az irodába,így nem tudtam beszélni vele.Másnap találkoztunk az utcán telefonált,mosolyogtunk egymásra.Szerintetek mennyire kéne erőltetnem" ezt a kapcsolatot",annak biztos tudatában,hogy úgyis haza fogok menni?Nagyon tetszik ez a csaj,(nem volt sok barátnőm,azok is rövid életű kapcsolatok voltak).Arra gondoltam,hogy megvárom míg végez,veszek neki egy ajándékot,megmondanám,hogy nem akarom zaklatni,csak nagyon színpatikus,és kedvelem.Ha erre nem mond semmit,akkor nem tetszem neki.Azt sajnos kétlem,hogy itt hagyná értem a biztos állását,életét,és követne egy idegen országba.Önző dolog lenne a későbbiekben ilyet kérni tőle,én se adnám fel terveimet,elég,hogy most a szüleim ide kötnek.Anya észre vette ,hogy érdeklődöm a lány iránt,de mondtam neki ne örüljön,nem kedveltem meg ezt a külföldi életet.Mit csináljak?Ötletek,javaslatok?
Sajnos ma találtam meg a csajt a facebookon,ott a palijával,pontosabban a jegyesével fotóztatta magát...
Az évfordulójukra 2005 dátum volt írva.Eszembe jutott még egy szituáció:2010ben egyszer bementem hozzá valamit intézni,akkor ketten voltunk az irodába.Rám mosolygott,boldogan üdvözölt,láttam,a szemében,hogy örül nekem
Akkor miért csinálta velem ezeket a félreérthető szituációkat?Nem értem.Elkövettem egy hibát:múlt héten le akartam fotózni,anyukámmal voltam,elkísért:)rajtam kucsma volt,de anya szerint felismert minket.Megvártuk,míg végez,egy utca választott el minket,a járdán beszélgetett a kollégáival.csináltam három fotót,de egy idő után felfigyelt ránk,és hirtelen elmentünk.Gyerekes dolog volt tudom,de mindenáron akartam róla fotót.Szerintetek most tetszem neki,vagy csak kedvel.Attól még,hogy barátja van,akár tetszhetek is neki?Nem?Ti hogy gondoljátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!