Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynál egy lányt mert még tapasztalatlan?
Sajnállak, ritka g*eci pasi az ilyen. Neki csak egy trófea voltál, arra várt, hogy egy szűz csajt is megfektessen. Vond le a tanulságot, ne add oda magad ennyire könnyen valakinek, ismerd ki alaposabban!
Úgyhogy nem azért hagyott el, mert tapasztalatlan vagy, hanem soha nem is akart veled semmi komolyat sem, csak megfektetni, addig voltál érdekes amíg meg nem hódított.
Hát tényleg nagyon szemét a párod, jobb is hogyha vissza megy az exéhez jobban jársz hidd el.
Valószínűleg igen, csak erre kellettél neki ha ilyen indokkal dob el magától.
Én lány vagyok ugyan de biztos nem hagynék el valakit mert tapasztalatlan, nekem is volt úgy hogy egy fiúnak én vettem el a szüzességét. És nem bántam meg, ő még tapasztalatlan volt így mindenre úgy "tanítottam" ahogyan én akartam hogy csináljuk. Szerettem vele szexelni és semmilyen hátrány nem volt belöle.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!