Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhagynál egy lányt mert még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynál egy lányt mert még tapasztalatlan?

Figyelt kérdés
2 hónapja feküdtem le a barátommal, és ő volt az első az ágyban. Előttem volt egy nagyon k barátnője, aki többszőr is megcsalta. (elmondása szerint) Egyik nap közölte, hogy megjelent nála a volt csaja, és ő vele folytatná, mert én tapasztalatlan vagyok hozzá képest a szexben. Csak arra kellettem neki? 18/L
2011. aug. 8. 12:32
 1/7 Panda Péter ***** válasza:
100%
a srác egy idióta gyökér, ne vedd magadra.
2011. aug. 8. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Úristen,dehogy hagynám! Ha szeretem vele maradok!
2011. aug. 8. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnállak, ritka g*eci pasi az ilyen. Neki csak egy trófea voltál, arra várt, hogy egy szűz csajt is megfektessen. Vond le a tanulságot, ne add oda magad ennyire könnyen valakinek, ismerd ki alaposabban!

Úgyhogy nem azért hagyott el, mert tapasztalatlan vagy, hanem soha nem is akart veled semmi komolyat sem, csak megfektetni, addig voltál érdekes amíg meg nem hódított.

2011. aug. 8. 12:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy most derült ki, mekkora tapló, és nem később. Amúgy nem minden srác ilyen, én pl biztos nem hagynálak el csak ezért.
2011. aug. 8. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát tényleg nagyon szemét a párod, jobb is hogyha vissza megy az exéhez jobban jársz hidd el.

Valószínűleg igen, csak erre kellettél neki ha ilyen indokkal dob el magától.

Én lány vagyok ugyan de biztos nem hagynék el valakit mert tapasztalatlan, nekem is volt úgy hogy egy fiúnak én vettem el a szüzességét. És nem bántam meg, ő még tapasztalatlan volt így mindenre úgy "tanítottam" ahogyan én akartam hogy csináljuk. Szerettem vele szexelni és semmilyen hátrány nem volt belöle.

20/L

2011. aug. 8. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
szemét féreg, inkább még örülnék hogy érintetlen a csajom
2011. aug. 8. 12:48
 7/7 emoczn válasza:
Sajnos vannak ilyenek...Senki se lessz tapasztalt az elsore:)Ehez is ido kell.Legy buszke magadra hogy te nem vagy olyan kis ribanc mint az ex
2011. aug. 8. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!